Andreea Bălan

Nascuta la Ploiesti , in vara anului 1984 pe 23 iunie , Andreea Balan si-a urmat inca de mica  atactia fata de muzica.Primul sau debut in televiziune a fost in cadrul emisiunii „Ba da, ba nu” . „Ametiti de fum” a fost primul album solo al artistei ! In anul 1988 Andreea Balan o intalneste pe Andreea Antonescu cu care a pus bazele formatiei Andre. Desi acum Andreea Balan nu mai canta in formatie cu Andreea Antonescu , uneori mai tin cate un spectacol impreuna , doar ca , cantaretele au precizat ca trupa nu se va mai reuni !Andreea Bălan

Prin anul 2006 Andreea avea deja scoase 5 albume solo , si cel de-al saselea in pregatire ! Bineinteles ca Andreea nu este priceputa doar la cantat , danseaza si bine ,unul dintre succesele ei a fost in anul 2007 cand a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” , reusind sa ajunga la editia internationala a concursului ,care a avut loc in Mexic. Andreea a dansat alaturi de Petrisor Ruge si , totodata lansand single-ul „Baby Get Up And Dance” in Mexic.

Cele mai importante evenimente care au avut loc recent din cariera Andreei :
2010 – Andreea Balan – in aprilie lanseaza single-ul Trippin, melodie care marcheaza o schimbare de stil si o repozitionare pe muzica dance/club
2010 – Andreea Balan – in mai lanseaza videoclipul Trippin’ primul filmat in strainatate, in insula Corfu, clipul bucurandu-se de reactii pozitive imediate, avand intr-o luna 700 000 de vizualizari
2010 – Andreea Balan – in iulie, in saptamana 13- 18 iulie, Trippin devine No1 la Radio Zu pentru a 2a oara in Most wanted.
2010 – Andreea Balan – noiembrie – Lanseaza Crazy about you, un nou singe menit sa continue succesul Trippin.
2011 – Andreea Balan – februarie – lanseaza Dancing show – un spectacol de revista in care se canta numai hit-uri si se danseaza diferite stiluri de dans de la flamenco, country, salsa ..pana la balet si contemporan. Spectaculozitatea figurilor acrobatice, diversitatea costumelor si numarul mare de schimbari de tinute face ca acest show sa fie unic in Romania.
2011 – Andreea Balan – aprilie – demareaza impreuna cu echipa MixMuisc cel mai mare turneu muzical facut vreodata in Romania – Mix Muisc Evolution Tour – 33 de orase, in total 100 de evenimente (vinerea sambata si duminica in diferite orase ale tarii). In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, Andreea va merge cu caravana Mix Music.
2011 – Andreea Balan – mai – lanseaza single-ul “Like a Bunny“, o piesa dance cu beaturi fresh menite sa inunde toate cluburile in vara care urmeaza.
2011 – Andreea Balan – septembrie – la RMA primeste premiul „Cel mai sexy videoclip – Like a bunny” din partea revistei FHM.
2011 – Andreea Balan – septembrie – lanseaza un nou show conceput special pentru cluburi „The bunny show”.
2011 – Andreea Balan – noiembrie – lanseaza un remake al melodiei Andre – „Mosule ce tanar esti” .
2011 – Andreea Balan – lanseaza un nou concept de show special pentru sarbatorile de iarna „Christmas Party”.

Câteva videoclipuri recente ale cântăreţei


Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri