Deepcentral

 

DEEPCENTRAL

Un sound actual, un look in tendinte si o voce cu multa personalitate – acestea sunt doar cateva dintre elementele care au asigurat succesul DEEPCENTRAL inca de la debut!

Cine  sunt “Deepcentral” ?

 

George Calin si Doru Todorut sunt baietii din spatele proiectului Deepcentral, furnizorii hiturilor “Cry It Away”, “Russian Girl”, “In Love” sau Music Makes Me Free.

 

George Calin s-a nascut in Tulcea, pe 20 August 1978. Si-a descoperit vocatia pentru muzica la 13 ani cand  inceput sa compuna primele melodii la chitara, instrument pe care-l indrageste cel mai mult.  Iubeste muzica rock si house iar printre artistii de suflet se numara Bon Jovi, Metallica, Dead Mau5 si Axwell.
Debutul in peisajul muzical romanesc l-a avut in 2001 cu proiectul dance, DEMMO. La inceputul lui 2006 si-a lansat proiectul solo numit Arizona in acelasi an intalnindu-l si pe Doru, impreuna cu care a format proiectul Deepcentral.

Doru Todorut s-a nascut in Timisoara, pe 16 Februarie 1977. Ca si George, si-a inceput activitatea muzicala din copilarie, invatand sa cante la pian si acordeon. In 2003 a participat la emisiunea POPSTARS, apoi a facut parte din trupa BLISS pana in 2005.
Este pasionat si de actorie, Doru avand aparitii in serialele “Numai Iubirea”, “Om sarac, om bogat” ,”Nimeni nu-i perfect” si ”Vointa de femeie”.
Printre artisii sai preferati se numara Beyonce, Usher , Rod Steward si Celine Dion.

Marea ascensiune

“Proiectul Deepcentral a aparut brusc, ca o febra “ declara Doru.

Dupa doi ani de existenta, Deepcentral semneaza in 2008 cu casa de discuri Universal Music Romania.

„Proiectul Deepcentral a fost facut exact asa cum am simtit noi, fara sa ne gandim la contracte, fara presiuni din partea cuiva. Eram obisnuiti amandoi ca producatorul sa aiba un cuvant greu de spus in ceea ce priveste produsul final. Am avut o surpriza placuta cu Universal Music Romania, care ne-a incurajat sa fim noi insine” declara George.

“Faptul ca am semnat cu Universal Music Romania este pentru noi cel mai important pas din cariera. Pentru prima oara ne simtim sprijiniti cu adevarat in ceea ce facem” completeaza Doru.

Primele melodii marca Deepcentral, “Cry It Away” si “Russian Girl” au intrat rapid in  topurile radiourilor din Romania, conturand astfel imaginea de “hit makers” a proiectului.
“Russian Girl” este  melodia care le-a deschis baietilor calea catre topurile din Europa, single-ul ajung in TOP20 in Rusia.

Povestea continua

La sfarsitul anului 2009 iese pe piata primul produs discografic, intitulat “Deepcentral”.

In ianuarie 2010, George si Doru lanseaza megahitul “In Love”, care ajunge sa fie cea mai difuzata piesa a anului in Romania.
“In Love” este piesa cu care Deepcentral a ocupat prima pozitie a topurilor din Romania si Bulgaria pentru sapte saptamani consecutive.
Urmeaza o perioada plina de concerte in India, Belgia, Anglia, Germania, Italia si Rusia.
In vara lui 2010 au lansat “Music Makes Me Free”, melodie care a ajuns pe primele locuri in topurile din Romania si Bulgaria.

“In urma ta” este prima piesa Deepcentral in limba romana. Pentru acesta melodie, Doru si George au colaborat cu trupa Sistem.

Cel mai recent single al lor, “Speed of Sound”, a fost lansat in luna august 2011 si s-a bucurat de un eveniment exploziv. Atat melodia cat si videoclipul sunt piese de rezistenta ale directiei in care se indreapta Deepcentral: multa energie si adrenalina. Totodata piesa beneficiaza de un stil electro. “Speed of Sound”  a reusit sa ajunga  intr-un timp foarte scurt pe primele pozitii ale topurilor radio si TV din tara si din strainatate.

In acelasi timp, ei nu se bucura doar de fanii din Romania , au reusit sa incante si oameni din alte tari unde au avut concerte. Printre ele s-ar numara Germania, Rusia, Bulgaria, Italia, Estonia, Grecia si nu numai atat.

 

Colaborari

Baietii de la Deepcentral nu numai ca isi compun (produc ) singuri piesele, ba chiar au produs si pentru diferiti artisti, cel mai reprezentativ fiind Xonia (dupa cum declara George).

 

Best`s of ...

 For booking information please feel free to contact us:
razvan@rm-booking.com
+4 0729 177 455
+4 0752 052 262

PR
Ana Diaconu
ana.diaconu@umusic.com
+4 0728 666 444

Website: www.deepcentral.ro

Facebook:  https://www.facebook.com/DeepcentralOfficial

Twitter:  http://twitter.com/deepcentrallive

My Space:  http://www.myspace.com/deepcentral

Youtube:  http://www.youtube.com/user/deepcentral

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri