Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Cel mai bun remixer al anului 2012 este… Andeeno Damassy!!!


Dupa o luna intreaga de votat, clubberii au decis ca Andeeno Damassy merita titulatura de „CEL MAI BUN REMIXER AL ANULUI 2012″!

Sa va dam mai multe detalii despre Andeeno Damassy, in cazul in care nu stiati asa multe detalii despre el.
Andeeno Damassy este un talentat DJ şi producător din România, născut în oraşul Râmnicu Vâlcea. De mic a fost pasionat de muzica de club şi de butoane. Încă de când era doar un simplu client al cluburilor, obişnuia să stea cu ochii în pupitrul DJ-ilor, urmărindu-le mişcările şi încercând să “fure” din tehnica acestui job.

A început să mixeze în anul 2006, la vârsta de 16 ani, iar în urma feedback-urilor impresionante a fost selectat ca unul dintre DJ-ii rezidenţi ai clubului Jet Set, unul dintre cele mai bune cluburi din Râmnicu Vâlcea la vremea aceea.
Din 2007 a început să lucreze şi în studio, pe partea de producţie, lansând mai multe E.P.-uri pe site-urile de muzică electronică. Totodată a început să producă remixuri pentru nume mari atât din ţară cât şi din afară.
În prezent Andeeno activează ca invitat la petrecerile diverselor cluburi din ţară, fiind hotărât să nu rămână mai prejos şi să revină cu multe proiecte si surprize.

In acest an, Andeeno a scos aproximativ 20 de remixuri, o mare parte din ele facandu-se auzite la posturile de radio si o multime de mixuri ale dj-ilor talentati, avand acelasi stil specific lui Andeeno, pe care multa lume il iubeste.

Dorim sa il felicitam pe Andeeno Damassy pentru realizare, este un titlu pe care il merita cu adevarat, si speram ca pe viitor nu o sa ne dezamageasca!


Sa trecem si la premii! Ca si in editia anterioara, avem pentru Andeeno o cupa a castigatorului din partea Romanian Club Hits, si un cadou special – castile de studio KRK KNS 6400 din partea magazinului DJ Center.

Sa nu uitam insa, si de ceilalti nominalizati, care merita si ei felicitati si clasificati dupa voturile primite. Am avut un total de 2864 de voturi, dintre care Andeeno a primit 752.

Pe locul 2, imediat in spatele lui Andeeno Damassy, ii avem pe DJ Dark & Shidance, cu 616 voturi, concurenti ce au fost o buna parte a competitiei cot la cot cu Andeeno! Ii felicitam si pe ei, si speram ca anul viitor sa scoata si mai multe remixuri de calitate si sa ramana in top!

Pe locul al treilea, il avem pe fostul castigator de anul trecut, si anume DJ LLP, cu 287 voturi! Cu toate ca in acest an LLP nu a scos multe remixuri si s-a axat pe productie, el tot a fost votat de public ca fiind unul dintre cei mai buni remixeri ai anului 2012. Felicitari, LLP!

Dupa primele trei locuri, avem pe urmatorii remixeri, carora le uram succes in continuare, si speram ca locul castigat sa le dea un impuls pentru a produce remixuri mult mai bune!

4. Emil Lassaria – 225 voturi
5. Addictive Elements – 151 voturi
6. DJ Khan – 148 voturi
7. Deepside Deejays – 140 voturi
8. DJ Asher & ScreeN – 107 voturi
9. Alex C – 72 voturi
10. Radio Killer – 67 voturi
11. DJ Bonne – 65 voturi
12. Jay Murano – 49 voturi
13. DJ Andi – 46 voturi
14. DJ Yaang – 39 voturi
15. Vannys – 25 voturi
16. Julyan Dubson – 23 voturi
17. Absound – 22 voturi
18. Ovylarock – 19 voturi
19. DJ Ralmm – 11 voturi

Click aici pentru rezultatele detaliate.

 Dorim sa felicitam toti concurentii, fara voi muzica din Romania nu ar fi la fel! Multumim!

Vom actualiza articolul odata ce Andeeno va primii premiile!

competitie sustinuta de magazinul
dj center logo

Lasă un răspuns