Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Deejay Ralmm & Diedra – On The Scene

on the scene cover
Vara se apropie de sfarsit si pentru ca Red Clover Media vrea sa prelungeasca distractia pana toamna tarziu, lanseaza un nou single: Deejay Ralmm & Diedra – “On the scene”, menit sa tina toata lumea pe ringul de dans.
Diedra este o tanara de 22 de ani nascuta in Los Angeles, California, pe 15 mai 1989. La 7 ani a inceput sa studieze pianul, iar la varsta de 11 ani participa la festivaluri de muzica unde a castigat diferite premii. La 15 ani a inregistrat primele sale piese, urmate apoi de nenumarate concerte.

Single-ul ei de debut “Cherry lips” a strans comentarii pozitive, iar “I came to collect ya”, cel de-al doilea single, a fost foarte bine primit de iubitorii muzicii clubbing. Acum Diedra vrea sa isi surprinda ascultatorii cu “On the scene”, colaborarea cu DJ Ralmm, un nume cunoscut in randul consumatorilor de muzica electro-house.DJ Ralmm feat. Diedra – On The Scene (Radio Edit)

“Il stiu pe DJ Ralmm de la piesa “I love this beat”, care mi-a placut foarte mult, iar cand mi-a propus colaborarea, am acceptat imediat. Ne-am intalnit la studio, eu am compus versurile si linia melodica, Ralmm s-a ocupat de orchestratie si astfel a aparut piesa “On the scene” “, ne-a povestit Diedra despre intalnirea cu DJ-ul.

“ “On the scene” este un indemn la dans, distractie si buna dispozitie, adresat tuturor celor care vor sa uite de griji si de problem si sa evadeze in lumea muzicii”, a spus Diedra despre noul single.
“Cu acesta piesa, vrem sa aducem toata lumea pe ringul de dans, speram ca in cel mai scurt timp “On the scene”, sa se auda la toate petrecerile” a completat DJ Ralmm.
Cu un sound ce imbina diferite ritmuri si versuri ce indeamna la distractie, “On the scene” se anunta un imn al petrecerilor de pretutindeni.

2 thoughts on “Deejay Ralmm & Diedra – On The Scene

Lasă un răspuns