Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Allexinno & Starchild – Senorita (Remix Pack)

Allexinno starchild senorita
Senorita”, melodia produsă și interpretată de Allexinno & Starchild, este unul dintre hiturile verii care încă se mentine în preferințele ascultătorilor fiind pe locul 2 în topul celor mai difuzate piese la radio, întocmit de Media Forest. Pentru că a venit toamna, Allexinno & Starchild s-au hotărât să o imbrace pe “Senorita” cu noi sounduri și beaturi, iar pentru asta au apelat la: Andeeno Damassy, Chris Mayer, LLP și Preston. Cei patru DJ au remixat “Senorita” in stilul caracteristic transformand-o intr-o piesa perfecta pentru noptile friguroase petrecute in club.


Allexinno & Starchild – Senorita (Andeeno Damassy Remix)

 


Allexinno & Starchild – Senorita (Chris Mayer Remix)

 


Allexinno & Starchild – Senorita (LLP Remix)

 


Allexinno & Starchild – Senorita (Preston Remix)

Download pentru remixuri gasiti in descrierea pieselor pe YouTube.

Până când vor lansa următorul single, Allexinno & Starchild s-au hotărât să le facă fanilor o serie de surprize. După ce saptămâna trecută, au lansat “Bailamos” împreună cu un link de download gratuit pentru varianta radio și extended, acum ei le oferă fanilor remixurile la “Senorita”. Link-ul de download gratuit poate fi găsit pe contul lor oficial de Facebook, www.facebook.com/AllexinnoStarchildPage și pe canalul Red Clover Media de Youtube, www.youtube.com/user/redclovermedia.

În plus, la începutul acestei săptămâni, Allexinno & Starchild au lansat “The Only”, o piesa care va fi inclusa în live setul lor. Pentru a vedea ce vă mai pregatesc și a asculta noul single în premieră, urmăriți pagina lor de facebook.

One thought on “Allexinno & Starchild – Senorita (Remix Pack)

Lasă un răspuns