Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

White Label – The Power Of Ice (LLP Remix)


White Label – The Power Of Ice (LLP Remix)

DJ LLPIata ca am ajuns la cel de-al cincilea remix White Label ! Asa cum va spuneam cand v-am prezentat ‘Insomnia In Detroit’, vom avea parte de cele mai tari remix-uri semnate LLP, din seria White Label (‘Insomnia In Detroit’, ‘Everybody Dance Now’,’ What Is Love’, ‘It`s On You’, ‘Power Of Ice’).

Acest fapt inseamna un bun prilej de a ne reaminti cateva dintre melodiile ce au dominat scena muzicii dance in urma cu cativa ani, piese cu un mesaj intens, pe care publicul continua sa le indrageasca si sa le fredoneze pana in prezent.

Si de aceasta data LLP a ales doua hituri internationale. Avem doua piese din genuri muzicale diferite, una din sfera muzicii dance, iar cealalta din hip-hop. Ambele au cunoscut succesul dupa aproape un an de la lansare, in anii `90 si au invadat topurile muzicale de specialitate din intreaga lume.

Ice, Ice, Baby‘, piesa scrisa de raperul si actorul american Vanilla Ice si DJ Earthquake a fost lansata in anul 1989, devenind hit international un an mai tarziu. Melodia contine un sample din ‘Under Pressure’ (Queen feat. David Bowie) si este primul single hip-hop care a reusit sa cucereasca celebrul top Billboard – moment in care hip-hopul este acceptat in mainstream. Robert Matthew Van Winkle, cunoscut sub pseudonimul Vanilla Ice, a fost recompensat cu doua premii ‘American Music Awards’ (‘Favourite Rap/Hip-Hop New Artist’ si ‘Best New Song’), in 1991, cand a fost nominalizat si la premiile ‘Grammy’. In 2011 i s-a acordat distinctia ‘Best Home Show’, pentru The Vanilla Ice Project.

Un alt hit care a facut inconjorul lumii in aceeasi perioada este ‘The Power‘, piesa apartinand proiectului eurodance Snap!. ‘The Power’ este extras de pe materialul discografic ‘World Power’, a fost scris de Michael Münzing si Luca Anzilotti (sub pseudonimele Benito Benites si John ‘Virgo’ Garrett III) si produs de Snap!, ca fiind cel de-al treilea single. A fost lansat in anul 1990, a ocupat prima pozitie in topurile din Olanda, Elvetia, U.K. si mai ales in U.S. ‘Billboard Hot Dance Club Play’ si ‘Hot Rap’.
Colaborarea cu raperul Turbo B s-a dovedit a fi una foarte inspirata pentru grupul de origine germana. ‘The Power’ si ‘Rhythm Is a Dancer’ sunt cele doua single-urile care le-au adus celor de la Snap! nenumarate aprecieri, discuri de platina si de aur pentru vanzarile inregistrate, astfel revolutionand industria muzicala de la inceputul anilor `90.

Remix-ul ‘ Power Of Ice‘ este mult asteptatul cadou, pe care LLP il ofera celor 3.500 de fani de pe Facebook. Daca pana acum a putut fi ascultat exclusiv pe Dance FM, incepand de astazi acesta este disponibil tuturor si poate fi descarcat gratuit de la sectiunea ‘Downloads‘. Mai aflati ca, LLP se pregateste de lansarea celui de-al patrulea single. Piesa este finalizata, iar in curand o vom asculta cu totii.
Accesati pagina oficiala de Facebook LLP, pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de activitatea artistului.

Lasă un răspuns