Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Sasha Lopez feat Broono & Ale Blake – Weekend (Official Video)

Sasha Lopez Weekend
După imensul succes înregistrat vara aceasta în întreaga lume cu piesa „€œAll My People”, Sasha Lopez, împreună cu Broono și Ale Blake, a pregătit fanilor o dublă lansare: un single nou și videoclipul acestuia.


Sasha Lopez feat Broono & Ale Blake – Weekend (Official HD Video)

„€œWeekend” este numele celei mai noi producții semnate Sasha Lopez. Piesa este produsă de artist în colaborare cu Vanotek. Aceasta păstrează sound-ul de club, fresh și energic ce te îndeamnă la petrecere, voie bună și distracție cu prietenii. Videoclipul, regizat de către Alex Ceaușu, aduce peisaje exotice din Ibiza și cinci fete superbe care sunt în toiul unei petreceri, unde au activat butonul de repeat pe piesa „€œWeekend”. Fetele reprezintă cinci țări din continente diferite, mai exact Brazilia(America de Sud), Senegal(Africa), Republica Dominicană(America Centrală), Rusia(Europa și Asia) și Thailanda(Asia). Reprezentanta Braziliei, cea mai focoasă dintre mulatrele ce au participat la clipul lui Sasha Lopez, este imaginea vestitului club Pasha din Ibiza.

Sasha Lopez a cucerit anul acesta cu „€œAll My People”, toate cluburile și topurile muzicale, din Sri Lanka până în Argentina și desigur în Europa. Artistul și echipa lui a avut parte de o vară-maraton, plină de concerte. Sasha Lopez, Broono și Ale Blake au ajuns cu show-ul lor în Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Slovenia, Belgia, Bulgaria, Rusia, Palma de Mallorca, Croația, Bosnia. Artistul s-a întors recent dintr-un mini-turneu din Sri Lanka, unde a avut parte de o experiență senzațională, de la primirea organizatorilor, la reacția publicului de acolo.

Descarca gratuit piesa Weekend (Radio Edit + Extended) : Download ZippyShare.

One thought on “Sasha Lopez feat Broono & Ale Blake – Weekend (Official Video)

Lasă un răspuns