Doddy feat. Shift – Figura

Doddy feat. Shift – Figura

Doddy_Shift_Figura
Dupa ce in 2014, Doddy cucerea topurile muzicale cu single-ul “Bine Mersi”, alaturi de Lora, iata ca acum, fix la doi ani distanta, artistul lanseaza single-ul si videoclipul “Figura”, impreuna cu Shift.
Prin “Figura”, artistul din Petrosani da startul petrecerilor din club, mai ales ca piesa promite sa se auda pe toate plajele si sa incinga ringurile de dans in aceasta vara.
Despre noul lui single si colaborarea cu Shift, Doddy marturiseste: “Cu Shift m-am intalnit pentru prima data la un eveniment muzical, ne-am salutat si am inceput sa vorbim de parca eram prieteni de-o viata. Ce-i drept, noi ne ascultam piesele unul altuia pe internet. Piesa “Figura” e despre cum o anume fata iti atrage atentia si parca te hipnotizeaza prin dansul ei. De fapt, vreau ca asta sa se intample si in realitate cand piesa se va auzi in difuzoare”.
La randul lui, Shift adauga: “Piesa asta e un adevarat joc de cuvinte. 🙂 Ne-am distrat cand am scris versurile. E pe filmul nostru, iar cu Doddy lucrez foarte bine in studio, avem aceleasi idei si ne completem perfect atunci cand compunem anumite linii melodice”.

You may also like...