Connect-R

Connect-r

Connect-R , pe numele sau real , Stefan Mihalache , s-a nascut in Bucuresti pe data de 9 iunie 1982 .
Cariera lui artistica incepe la varsta de 8 ani cand se alatura grupului  ” Primavara ” unde invata tainele dansului modern .

Mare pasionat de muzica ,dar mai ales de Hip Hop , Connect-R ia contact cu lumea muzicala in anul 1997 cand pune bazele formatiei Giganzii cu care lanseaza prima piesa intitulata ” Observ „ si care apare pe o compilatie de specialitate de la acea vreme : ” Real Hip Hop ” .

In anul 1998 , Connect-R lanseaza si o piesa solo , denumita ” Operatie pe suflet deschis ” care devine foarte apreciata in topurile muzica ale vremii si care a beneficial  de un videoclip filmat cu ocazia lansarii postului MCM Romania.
In 2000, Connect-R a fondat Veritasaga, alaturi de Jivago, Preaetor si Dribbler.

Primul mare pas in cariera lui muzicala il face in momentul in care incepe colaborarea cu trupa RACLA si lanseaza albumele ” Plus infinit ” si ” Patratul Rosu ” . In aceasta perioada isi incepe si cariera de producator si este cooptat de Rimaru in formula RACLA pentru a compune albumul numit ” Dexteritate „ . Primul extras de pe album a fost piesa ” 2 in 1 ” care a avut un real succes in randul posturilor de radio si a beneficial de asemenea si de un videoclip , regizat de Marian Crisan.

Primul pas spre genul Dance / House il face in momentul in care colaboreaza cu Dj Sava pentru piesa intitulata „Sunshine” care a fost foarte bine primita de public si a urcat in topurile muzicale din toata Europa.

Connect-rDragostea pentru muzica ,dar si talentul sau de producator il ajuta sa faca urmatorul pas in cariera lui solo si in anul 2007 lanseaza albumul ” Daca dragostea dispare „ care continea un numar de 16 piese , axate pe genuri precum Hip Hop , R & B si Soul .

O mare schimbare in genul abordat o face in anul 2009 cand lanseaza piesa ” Burning Love ” care a devenit hitul acelui an .
Colaboreara cu producatorul Chris Mayer continua si astfel ia nastere piesa ” Murderer ” care foloseste aceasi reteta a succesului si intra rapid in topurile muzicale .

In urma succesului pe care aceste piese il au , Connect-R hotaraste sa infinteze casa de productie Rappin’ on Production , facand echipa cu producatorii Chris Mayer si Nick Kamarera . In prezent echipa Rappin’ on se ocupa de inregistrare audio , productie , compozitie , orchestratie , mixaj , masterizare si are la activ colaborari cu o multime de artisti romani precum : Raluka , Arando Marquez , Mike Diamondz , Jimmy Dub , Lavinia , etc .

Avand propia casa de productie , Connect-R nu dezamageste si lanseaza in anii ce urmeaza piese precum ” StillRing The Alarm ” care au urcat rapid in topurile radio-urilor si i-au adus o multime de fani si concerte, nu doar in Romania, ci si prin restul Europei .

Cea mai noua piesa semnata Connect-R se intituleaza ” Take it slow ” , un produs 100% Rappin’ on Production . Pe refrenul piesei isi face prezenta si o voce feminina care nu poate fi alta decat Raluka , cu care artistul a colaboral in nenumarate randuri . Piesa poate fi descarcata gratuit de pe canalul de Youtube si mai exact de pe contul lui Connect-R si promite sa fie un hit al anului 2012 .

Connect-R se poate lauda ca a colaborat de-a lungul carierei cu artisti precum : Puya , Alex Velea , Dj Sava , Ana Lesko , Raluka , Mike Diamonds , Anda Adam , Simona Nae , Don Baxter , Delia , Loredana Groza , Chris Mayer , Sonny Flame , etc .

Videoclipuri:

Link-uri oficiale Connect-R :

Website : www.connect-r.eu

Facebook : www.facebook.com/connectrofficial 

Youtube: www.youtube.com/officialconnectr

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri