Tagged: The Kid

Romanian Club Hits – Iulie 2011 5

Romanian Club Hits – Iulie 2011

Ediția Iulie 2011 a Romanian Club Hits a fost lansată și cuprinde 10 dintre cele mai bune piese ale lunii.
Vom lansa cat de repede posibil si varianta intreaga a mixului Romanian Club Hits, care va include toate piesele lunii iulie.

Happy J – Love In Paris 1

Happy J – Love In Paris

Proiectul Happy J este povestea unui fan inspiriat de idolii lui să devină artist. Pasiunea pentru muzică l-a adus, în urmă cu câțiva ani, față în față cu băieții de la Play & Win, care i-au schimbat radical viața.

John Doe. invites. Ally – Fiesta 0

John Doe. invites. Ally – Fiesta

Se pare că Midnight Production lansează în ultimul timp proiecte peste proiecte. Dovada este şi John Doe invites Ally, cel mai fresh proiect semnat de echipa de producători Dony & Kid.

Romanian Club Hits – Februarie 2011 4

Romanian Club Hits – Februarie 2011

12 melodii au fost selectate pentru a face parte din ediția Februarie 2011 a Romanian Club Hits. Sondajul Best Club Hit este deschis pentru 7 zile, peste 20 de melodii ale acestei luni sunt supuse votului, din care puteți vota 3 dintre favoritele voastre!

Saranda – Hadysee (by Dony & The Kid) 7

Saranda – Hadysee (by Dony & The Kid)

Dony & The Kid au lucrat la o nouă piesă pentru Saranda, un proiect al celor doi, iar astăzi a fost lansată. Se numește Hadysee, sună puțin oriental, iar Dony cântă în spaniolă (să vă demonstreze că nu cântă numai în engleză).