Bamboo Club Bucuresti

Bamboo Club Bucuresti

bamboo bucuresti
Bamboo Club a fost fondat in 2002 si la scurt timp a devenit unul dintre cele mai mari si mai faimoase cluburi din Europa de Sud Est dataorita capacitatii impresionante si stilului unic.
Proiectat sa impresioneze prin decor, muzica, animatoare, show-uri si evenimente cu artisti internationali cunoscuti, Bamboo are un stil inovator, cu o energie si un mediu ce ridica standardul pentru viata de noapte in Bucuresti.

Incepand din 2005, clubul a trecut prin multe schimbari de la an la an, evoluand si setand noi trenduri printre cluburile din Bucuresti. In fiecare an, oamenii sunt asteptati cu ceva nou; iar in 2010, o noua scena spectaculara a fost construita de aceeasi echipa care a construit scene pentru Cirque du Soleil si Moulin Rouge.


   

Avand o suprafata de 10.000 de metrii patrati, scena este inconjurata de mese luxoase VIP, in timp ce pupitrul DJ-ului se invarte in jurul scenei.

Bamboo este destinatia ideala pentru o noapte de vis in Bucuresti, combinand entertainment de inalta calitate cu serviciile impecabile, decor impresionant si o atmosfera extraordinara.Informatiile prezente pe aceasta pagina sunt informatii publice, regasite pe pagina de Facebook a clubului. Nu garantam pentru corectitudinea lor.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns