Tagged: Sunrise Inc

Sunrise Inc feat. Da Fleiva – Indiferente 0

Sunrise Inc feat. Da Fleiva – Indiferente

Un nou featuring, al doilea single cu versuri in limba romana si un stil muzical inedit pentru cei 2 baieti de la Sunrise Inc, odata cu lansarea piesei „Indiferente”. Single-ul compus de catre Adi,...

Cosmin Tzl – Lose your love (prod. by Sunrise Inc) 1

Cosmin Tzl – Lose your love (prod. by Sunrise Inc)

Cosmin Tzl este un tânăr de 18 ani, vine din Oneşti, jud. Bacău, şi îşi face debutul în muzică cu piesa „Lose Your Love”, produsă de băieţii de la Sunrise Inc.

Romanian Club Hits – Mai 2011 3

Romanian Club Hits – Mai 2011

Am lansat ediţia Mai 2011 a Romanian Club Hits, cu 9 dintre cele mai bune piese ale acestei luni. Votează acum favoritele tale din toate piesele scoase în luna mai. (sondaj deschis până pe 7 Iunie)

Sunrise INC. – Yanna 3

Sunrise INC. – Yanna

Dacă vara trecută ritmul celor mai tari petreceri era dat de „Lick Shot”, iar „Still The Same” şi-a cucerit publicul încă din momentul lansării, acum, Sunrise INC. ies la înaintare cu „Yanna”.

Romanian Club Hits – Februarie 2011 4

Romanian Club Hits – Februarie 2011

12 melodii au fost selectate pentru a face parte din ediția Februarie 2011 a Romanian Club Hits. Sondajul Best Club Hit este deschis pentru 7 zile, peste 20 de melodii ale acestei luni sunt supuse votului, din care puteți vota 3 dintre favoritele voastre!

Jolie – All I Need Is U (by Sunrise Inc.) 1

Jolie – All I Need Is U (by Sunrise Inc.)

Jolie este un proiect marca Sunrise Inc. și prima piesă lansată se numește All I need is U. Melodia a fost lansata de pe contul de YouTube al casei de productie CAT Music.