Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Cosmin Tzl – Lose your love (prod. by Sunrise Inc)

cosmin tzl
Cosmin Tzl este un tânăr de 18 ani, vine din Oneşti, jud. Bacău, şi îşi face debutul în muzică cu piesa „Lose Your Love”, produsă de băieţii de la Sunrise Inc.

„€œColaborarea cu Sunrise Inc a luat naştere în vara anului trecut când, trimiţând demo-uri pe la mai mulţi producători, fără nici un răspuns. Ei au fost singurii care mi-au răspuns şi mi-au propus să lucrăm ceva. Totul s-a concretizat în vara anului 2011. A fost mult de muncă şi multe repetiţii la orele de canto pentru piesa „Lose Your Love”, dar a ieşit totul cum îmi doream şi sper să placă tuturor, nu neapărat ascultătorilor de gen, ci în general, celor care ascultă muzică.” ne-a declarat Cosmin.


Cosmin Tzl – Lose your love (prod. by Sunrise Inc)

Face canto de la 5 ani cu profesorul Eugen Ungureanu, şi a participat la diferite Festivaluri de Muzică.
Prima oară s-a întâmplat la vârsta de 10 ani la Festivalul „€œMicul Print”, unde a ajuns până la faza naţională, unde a şi luat locul 1. Au urmat şi concursuri internaţionale precum „€œTi amo”,unde a participat 4 ani la rând (2006-2009), unde a şi obţinut locul 2, dar şi Premiul pentru cel mai bun concurent român, oferit de Wave Music Center (Italia) în 2007, iar în 2008, tot la acelaşi concurs, a primit Premiul pentru cea mai bună voce masculină din concurs.

One thought on “Cosmin Tzl – Lose your love (prod. by Sunrise Inc)

Lasă un răspuns