Tagged: Download

Downloadeaza cele mai noi melodii gratuit oferite de catre artisti pentru fani. Download mp3 muzica de club comerciala.

Romanian Club Hits – Decembrie 2011 4

Romanian Club Hits – Decembrie 2011

LA MULTI ANI, 2012! Va uram un an nou cat mai fericit, plin de fericire, iubire, sa aveti bani sa petreceti zi si noapte, si cat mai multa muzica buna, caci fara ea viata ar fi plictisitoare!

Romanian Club Hits – Noiembrie 2011 (+Official Mix Download) 0

Romanian Club Hits – Noiembrie 2011 (+Official Mix Download)

Mai avem doar o luna pana la sfarsitul anului 2011, asa ca am lansat si noi penultimul mix de pe acest an, si anume editia Noiembrie 2011, in care puteti asculta doar cele mai bune hituri de club romanesti din luna noiembrie.

Chris Mayer & J. Yolo – Back To Life 0

Chris Mayer & J. Yolo – Back To Life

Chris Mayer a revenit cu o noua piesa facuta in colaborare cu J. Yolo. Piesa se numeste „Back to Life” si are un sound placut, care credem ca va ajunge in scurt timp in topurile radiourilor.

Romanian Club Hits – Octombrie 2011 (+Official Mix Download) 2

Romanian Club Hits – Octombrie 2011 (+Official Mix Download)

Usor, usor ne apropiem de sfarsitul anului, un an care a fost plin de muzica buna, de o vara fierbinte si de o gramada de petreceri. In aceasta luna am avut mai putine lansari fata de luna trecuta, insa de o calitate incontestabila…

Speak One – Passion Latina 2

Speak One – Passion Latina

Speak One a lansat o noua piesa numita Passion Latina, o piesa facuta in stilul lui Speak One, adica stilul care te rupe de la prima ritornela, cum a facut-o si in remixurile sale. P.S : La multi ani Speak One!

Xonia – Copacabana 0

Xonia – Copacabana

Dupa “Why“, Xonia are pentru noi un nou single intitulat “Copacabana”, ce va fi inclus pe noul album care va fi lansat in curand. Muzica si versurile au fost compuse de catre Xonia impreuna cu F.Charm…