ONE Club Bucharest

ONE Club Bucharest

One Club Bucuresti

ONE Club este unul din cele mai noi cluburi din Bucuresti, avand lansarea cea mare pe 5 Octombrie 2013, un eveniment ce a fost si foarte bine promovat. Clubul se plaseaza ca fiind unul de inalta clasa, chiar si in ciuda locatiei, pe care multi o comenteaza. Clubul este amplasat in Regie, pe Splaiul Independentei, Nr. 290, in cladirea fostului club R2. Destul cu introducerea, sa trecem la o scurta recenzie a clubului…

Atmosfera clubului

Club One sta foarte bine la acest capitol, clubul avand organizate evenimente diverse si grandioase, cu animatoare, acrobatii, spectacole facute ca la carte.

Design, lumini si sunet

Inca de la intrarea in locatie, design-ul clubului iti va parea de foarte bun gust, fiecare incapere a clubului ONE avand un vibe aparte. Sala principala este de forma ovala, avand plasata in centru scena de forma rotunda, asupra careia bat si luminile.
Luminile clubului creaza un show cu adevarat grandios, peretii fiind dotati cu ecrane pe care se plimba diverse imagini ambientale, iar scena are o multime de lumini ce pun in evidenta artistii care sunt pe scena.
Si la capitolul sunet, ONE sta foarte bine, calitatea fiind una de exceptie, chiar si la volume mari. Din cate am putut vedea, sunetul este de la Electro-Voice (pentru subwoofere) si L-Acoustics pentru boxele suspendate, doua nume cu adevarat mari in industria audio profesionala.

Asteptam si parerile voastre despre aceasta locatie.

Imagine (c) nextparty.ro

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...