Dreamway feat. Alex Dru – Can You Feel

Dreamway Can u feel cover

„Dreamway” este un proiect muzical fondat in 2011, de catre 2 DJ – SER si Andy. Dupa o experienta de mai bine de 5 ani in cluburile din tara, au decis ca e timpul sa treaca si la partea de productie muzicala.

Pana in prezent au realizat remixuri pentru: Play & Win, Moving Elements, Treitl Hammond, Impact, Royal Elements, Alexunder Base, Dr. Kutcho!

Multe din remixurile „Dreamway” au avut parte de lansari oficiale pe magazinele online de specialitate, iar in acest an au fost alesi printre castigatorii concursului realizat de producatorul spaniol Dr. Kucho – Belmondo Rulez 4.0, remixul lor fiind lansat la „Disc Doctor Recordings”.

„Dreamway inseamna pentru noi un drum catre un vis, vis realizabil prin munca, ambitie dar nu in ultimul rand, iubirea pentru muzica”, ne spun cei doi DJ.

Alaturi de Moving Elements si Alex Dru, au realizat primul lor single – Can You Feel. Alex Dru vine din aceesi sfera muzicala (fondatorul proiectului Moving Heads), el fiind vocea acestei piese alaturi de Andy (Dreamway).

„Can you feel” este o piesa de vara,  cu un puternic mesaj de dragoste, si speram sa va placa!

 

DOWNLOAD : Dreamway feat. Alex Dru – Can You Feel ( Radio Edit )

FACEBOOK DREAMWAY: http://www.facebook.com/dreamwaymusicofficial

DREAMWAY WEBSITE : www.dreamwaymusic.ro

FACEBOOK ALEX DRU: http://www.facebook.com/AlxDru

You may also like...

Lasă un răspuns