Tagged: Rappin On Production

Arando Marquez – N-am niciun stres 0

Arando Marquez – N-am niciun stres

DJ-ul Arando Marquez ne incarca cu o doza de pozitivitate si energie prin noul sau single, “N-am niciun stres.” Piesa este prima din repertoriul artistului in limba romana, fiind deosebit de atractiva prin sound-ul abordat…

Jimmy Dub – Sunglasses 2

Jimmy Dub – Sunglasses

Jimmy Dub is on fire!! Astăzi a mai lansat încă un single, numit Sunglasses, care ne duce cu gândul la verile fierbinți în care ochelarii sunt obligatorii! Piesa a fost produsă, ca de obicei, în colaborare cu Rappin On Production..

Raluka – Out Of Your Business 3

Raluka – Out Of Your Business

Raluka revine cu primul ei single solo, produs de Rappin On Production si se numește Out of your business (să facă vreo referire la faptul că nu mai colaborează cu DJ Sava?).

Arando Marquez feat. Cristina – Shambala 1

Arando Marquez feat. Cristina – Shambala

Un nouă piesă a ieșit pe ușa casei de producție Roton, este vorba de Shambala, o melodie produsă de Rappin On Production, de către Arando Marquez în colaborare cu o solista trupei Impact, Cristina.

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa 3

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa

Din studiourile Rappin On Production a iesit un nou single produs de Chris Mayer & Connect-R în colaborare cu J. Yolo numit Caffe Africa. Următoarea lună va apărea și videoclipul piesei, iar în viitor se anunță o colaborare lungă între Chris Mayer și Yolo.