Tagged: Rappin On Production

Arando Marquez – N-am niciun stres 0

Arando Marquez – N-am niciun stres

DJ-ul Arando Marquez ne incarca cu o doza de pozitivitate si energie prin noul sau single, “N-am niciun stres.” Piesa este prima din repertoriul artistului in limba romana, fiind deosebit de atractiva prin sound-ul abordat…

Daryela – Inma 0

Daryela – Inma

Daryela, pe numele real Dariela Nicolae este o tânără solistă talentată, și zilele astea și-a lansat primul single produs de Rappin On Production, numit Inma.

Jimmy Dub – Sunglasses 2

Jimmy Dub – Sunglasses

Jimmy Dub is on fire!! Astăzi a mai lansat încă un single, numit Sunglasses, care ne duce cu gândul la verile fierbinți în care ochelarii sunt obligatorii! Piesa a fost produsă, ca de obicei, în colaborare cu Rappin On Production..

Raluka – Out Of Your Business 3

Raluka – Out Of Your Business

Raluka revine cu primul ei single solo, produs de Rappin On Production si se numește Out of your business (să facă vreo referire la faptul că nu mai colaborează cu DJ Sava?).

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa 3

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa

Din studiourile Rappin On Production a iesit un nou single produs de Chris Mayer & Connect-R în colaborare cu J. Yolo numit Caffe Africa. Următoarea lună va apărea și videoclipul piesei, iar în viitor se anunță o colaborare lungă între Chris Mayer și Yolo.

Connect-R – Ring the alarm 5

Connect-R – Ring the alarm

Așa cum toți ceilalți artiști au început anul, adică cu piese noi și care sună din ce în ce mai bine, la fel și Connect-R ne surprinde cu un nou hit, Ring The Alarm.

Adina Zotea – S.O.S 4

Adina Zotea – S.O.S

Adina Zotea este o voce tânără pe scena muzicii românești iar prima ei piesă S.O.S a fost produsă de Rappin On Production, adică Connect-R și Chris Mayer.