Tagged: versuri

Elena Gheorghe – Your Captain Tonight 0

Elena Gheorghe – Your Captain Tonight

Dupa succesul avut cu single-ul Midnight Sun, colaborarea cu Dony pentru single-ul Hot Girls, Elena Gheorghe a revenit cu un nou single produs de Laurentiu Duta, numit „Your Captain Tonight”.

Andrew – SuperGirl 0

Andrew – SuperGirl

Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa “SuperGirl”, o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.

Dj Andi feat. Stella – Universe 0

Dj Andi feat. Stella – Universe

Dupa hit-uri ca “Freedom” si “Happiness“, DJ Andi si Stella au revenit cu un nou single numit “Universe”. Single-ul a fost produs de catre George Hora in Studio66 si mentine stilul single-urilor anterioare

Daniel Creed feat. Ivana – You’re My Lover 0

Daniel Creed feat. Ivana – You’re My Lover

Dupa primul lui single, “Insomnia“, Daniel Creed a lansat un nou single, facut in colaborare cu Ivana. Noul single se numeste “You’re My Lover” si are un sound aparte, fiind lansat in doua variante…

Lorana – Take Me (To The Other Side) 0

Lorana – Take Me (To The Other Side)

Dupa single-ul ei de debut “Keep Dreaming“, Lorana a revenit cu unul nou, intitulat “Take Me (To the Other Side)”, un single plin de vitalitate, numai bun pentru noptile petrecute in club.

Remember: Nick Kamarera feat. Phelipe – Reason For Love 0

Remember: Nick Kamarera feat. Phelipe – Reason For Love

Cu siguranta stiti refrenul la aceasta piesa pe dinafara „reason for love, reason for life / reason for love, I can take you high…” si ati ascultat-o de nenumarate ori anii trecuti. Piesa „Reason for Love” s-a situat in top-urile…

Emil Lassaria & F.Charm – Let’s get drunk 3

Emil Lassaria & F.Charm – Let’s get drunk

Încă o super piesă de pe noul album al lui Emil Lassaria și F.Charm – Let’s get drunk! Ca de obicei, muzica și versurile au fost compuse de către Flyin Charm, iar orchestrația îi apartine lui Emil.

Funkwhite – Love (Habibi) 7

Funkwhite – Love (Habibi)

Trupa Funkwhite, dacă vă mai amintiți de piesele „Louder” și „Can You”, a revenit cu o nouă piesă numită Love (Habibi). Noua piesă a fost compusă de Quba, textul și vocea aparținând lui Teena, iar mixul și masterul lui Alex Tee.

Delyno feat. Looloo – Let me feel you 4

Delyno feat. Looloo – Let me feel you

Delyno a revenit cu o noua piesa numita Let me feel you. Noi v-am prezentat teaser-ul piesei acum ceva timp, si din moment ce teaser-ul v-a placut, cu siguranta o sa va placa si piesa.