Andrew – SuperGirl

Andrew Super Girl
Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa “SuperGirl”, o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.
Andrew si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani cand parintii lui l-au inscris la “Scoala Mini-Vedetelor” unde a urmat cursuri de canto, teatru si dans. Prima piesa inregistrata intr-un studio profesionist a fost in 2006, cand a colaborat cu Sisu. Apoi a urmat in 2008 concursul “Featuring Akon in Africa” unde a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat Premiul de Popularitate.
“SuperGirl” a fost compusa de Preston, de linia melodica s-a ocupat Andrew, iar versurile au fost scrise de Neko, cu care a colaborat si la primul single “Nightmares”.
“Intr-o noapte am ajuns la studio stiind ca urma sa fac o piesa cu Preston. Nu il cunosteam, dar ascultasem cateva piese compuse de el care sunau bine. Am descoperit ca gusturile noastre muzicale corespundeau intr-o oarecare masura si ne-am pus pe treaba. El a facut prima varianta de instrumental iar eu am intrat in camera de inregistrari. Dupa 10 minute aveam prima varianta a piesei.”, a povestit Andrew despre compunerea noului lui single.
Andrew a fost inspirat in compunerea melodiei de “cele mai frumoase creatii ale acesti lumi, fetele. Piesa asta este dedicata lor”.
“Mi-am dorit sa fac o piesa in care sa se regaseasca toti ascultatorii. Cred ca orice baiat viseaza la o super fata careia ar vrea sa-i dedice versurile piesei si sunt sigur ca fiecare fata poate fi o SuperGirl.”, completeaza tanarul artist.
Cu ocazia lansarii acestui nou single, Andrew si-a creat propria pagina de facebook , unde ii va tine la curent pe ascultatorii sai cu noutati din viata artistica si personala.


Andrew – SuperGirl (radio edit)

Versuri Andrew – Super Girl

Baby, I wanna see you smiling every day
And when you’re feeling pain
I wanna be your lover
Say it! Do you wanna be with me tonight
‘Cause I’m a super guy, and I
Want you to feel like

If you’re falling down
I’ll be all around
‘Cause I’m already in love
With my SuperGirl
Grab my hand and don’t
Look behind, let’s go
‘Cause I’m already in love

Oh ooh
‘Cause you’re my girl tonight
And everything’s alright
Oh ooh
‘Cause you’re my girl tonight
And everything’s alright

Muzica produsa de Andrew.
Orchestratia compusa de Preston.
Versuri compuse de Neko.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns