Tagged: Raluka

Raluka – Never Give Up 0

Raluka – Never Give Up

Hit dupa hit, concert dupa concert, Raluka este pe val si lanseaza o piesa in ton cu povestea ei personala. „Never Give Up „a fost compusa de catre baietii de la Fly Project, o piesa electro-dance acidulata si electrizanta de care atat sufletele cat si corpurile noastre se vor indragosti in cluburile din intreaga lume!

Chris Mayer & Nick Kamarera feat. Raluka – RePlay 0

Chris Mayer & Nick Kamarera feat. Raluka – RePlay

Chris Mayer, Nick Kamarera si Raluka au revenit cu un nou single numai bun de petrecerile pe malul marii. Piesa se numeste RePlay si are un beat electro foarte bun!

Raluka – All For You 0

Raluka – All For You

De astazi a venit oficial toamna si, odata cu ea, dorul de imbratisari calde, ascunse in mangaieri si sarutari. In ton cu anotimpul este si cea mai noua piesa semnata Raluka – All for You.

Lucky Man Project feat. Raluka – Dancefloor 0

Lucky Man Project feat. Raluka – Dancefloor

Dupa hiturile Pumpin si Party Starter, ce s-au auzit la radiouri si in cluburi in ultimul an, Lucky Man Project revine cu o noua piesa facuta in colaborare cu Raluka, numita Dancefloor….

Raluka iti canta live de despartire 1

Raluka iti canta live de despartire

Ce te faci când iubita sau iubitul tocmai ţi-a dat papucii? Poate şi-a găsit pe altcineva alături de care să se bucure de iubirea pe care odată o simţeai şi tu, poate pur şi simplu nu mai exista niciun fel de chimie între voi sau poate chiar tu eşti de vină.

Raluka – Out Of Your Business 3

Raluka – Out Of Your Business

Raluka revine cu primul ei single solo, produs de Rappin On Production si se numește Out of your business (să facă vreo referire la faptul că nu mai colaborează cu DJ Sava?).