Connect-R – Take It Slow

connect-r take it slow
Connect-R a revenit cu un nou single pe care l-ati auzit live in premiera la RMA 2011. Noul single se numeste „Take It Slow” si a fost produs in studioul Rappin’ On Production. Pe langa vocea lui Connect-R poate fi auzita si vocea Ralukai (sau o voce asemanatoare). Credem ca acest single va ajunge hit in scurt timp. Enjoy!


Connect-R – Take It Slow (Radio Edit)

Connect-R a postat pe profilul lui oficial de YouTube si link-ul de download pentru noul single: Download Zippyshare.

Toamna aceasta Connect-R revine cu un nou single intitulat ‘Take It Slow’. Piesa este o declaratie de dragoste a artistului pentru toate fanele sale.

‘Take It Slow’ este soundtrack-ul perfect pentru aceast sezon, single-ul iesind din tiparele pieselor auzite pe undele radio. Cu o voce sexy si foarte masculina, Connect-R se pregateste sa atace topurile romanesti, dar si pe cele internationale.

Desi nu a fost proiectata initial ca single, piesa care a fost cantata in premiera la RMA 2011 intr-o alta varianta si s-a bucurat de reactii pozitive in randul fanilor.
Vocea lui Connect-R este dublata de o voce senzuala de fata care ii da replica acestuia.

In plus, pana la sfarsitul anului piesa ‘Take It Slow’ va beneficia de un videoclip plin de culoare si fantezie, marca Connect-R.

Credit Foto: Nick Kamarera

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns