Inna, Corina şi Antonia susţin Proiectul de Renovare a Spitalului De Copii Sfânta Maria din Iaşi

INNA CORINA ANTONIA
Bucureşti, 8 noiembrie 2011 – Inna, Corina si Antonia s-au alaturat Fundaţiei Scheherazade in proiectul de renovare a spitalului ‘Sf. Maria’ din Iaşi, aflat intr-o stare critică de funcţionare. Cei trei artisti ai casei de discuri Roton vor sustine in concerte campania de strangere de fonduri in beneficiul celui mai important spitalul de copii din regiunea de N-E a tarii.

Cu numai 2 euro fiecare cetetean al Romaniei poate contribui la reabilitarea spitalului ‘Sf. Maria’ din Iaşi prin intermediul SMS-urilor transmise la numarul 879 in reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote.

‘Iata ca odata cu venirea sarbatorilor putem face cel mai frumos cadou unor copilasi care au nevoie de noi mai mult decat oricand. Spitalele sunt locuri uitate de lume, uneori adevarate pericole pentru sanatate, iar noi, cu un efort atat de mic cum este donarea a 2 Euro, putem ajuta la renovarea lor si putem pune un zambet pe fetele celor mici’, a afirmat Inna despre acest proiect.

‘De-a lungul timpului am vizitat cateva spitale pentru copii si am observat ca starea in care se afla multe din ele este deplorabila. Oameni care si-au dedicat viata salvarii si ingrijirii copiilor, cum a fost doctorul Pesamosca, sunt adevarati eroi. Acum ii putem ajuta si noi pe cei mici cu o donatie atat de mica la nivel individual, dar care a dus la strangerea a peste 1 milion de Euro pentru proiecte anterioare ale Fundatiei Scheherazade’, spune Corina.

‘Mai mult decat femeie eu sunt mama, iar acum am ocazia sa particip la salvarea vietii a mii de copii cu o donatie de doar 2 euro. Vino si tu alaturi de noi! Tot ce trebuie sa facem este sa profitam de aceasta initiativa de-a dreptul minunata. Haideti sa o consideram cadoul nostru de Craciun pentru toti copiii din Romania’ a adaugat Antonia.

Construit in 1970 prin fuziunea tuturor unităţilor pediatrice din Iaşi, spitalul ‘Sf. Maria’ necesită in prezent lucrări urgente de renovare şi modernizare, peste 60.000 de copii intre 0 şi 18 ani fiind trataţi anual in această unitate medicală. In acest moment, in spitalul de copii din Iaşi există secţii aflate intr-un stadiu avansat de degradare, atat din punct de vedere architectural, cat şi sanitar, electric şi termic, printre care: Clinica de Chirurgie Pediatrică I şi Sectorul Septic, precum şi Clinica de Pediatrie generală IV şi Bucătăria Dietetică, insumand o suprafaţă totală de 1.800 de metri pătraţi. In aceste sectoare sunt trataţi anual peste 8.000 de copii de către 100 de cadre medicale.

Despre Roton:
Roton este una dintre primele si cele mai importante case de discuri independente din Romania. Fondata in 1994, Roton a devenit rapid un nume apreciat in industria muzicala romaneasca, datorita resurselor si profesionalismului angajat in aceasta industrie. Specializata in productia, multiplicarea si distributia de muzica precum si in organizarea de evenimente speciale, Roton detine un catalog impresionant de artisti si piese, atat prin numarul, cat si prin valoarea lor.

Despre Fundaţia Scheherazade
Fundaţia Scheherazade este o organizaţie non-guvernamentală care are ca misiune ajutorarea copiilor fără niciun fel de discriminare, prin realizarea de parteneriate cu autorităţile, mediul privat şi societatea civilă. Fundaţia Scheherazade işi propune să imbunătăţească calitatea serviciilor de sănătate şi să găsească parteneri pentru programele de protecţie a copiilor.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi web site-ul Fundaţiei – http://www.fundatiascheherazade.ro/

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns