Tagged: Fly Project

Fly Project – So High 0

Fly Project – So High

Au hit dupa hit si zeci de mii de oameni care le fredoneaza permanent piesele la show-urile internationale. Fly Project lanseaza astazi, simultan in toata lumea, “So High”, un nou single care va fi cu siguranta cea mai ascultata piesa la petrecerile din vara asta.

Fly Project – Toca Toca 0

Fly Project – Toca Toca

Cele mai cool petreceri, cele mai exclusiviste cluburi si colturile cele mai indepartate ale lumii au fost ingredientele acestei veri pentru Fly Project. Tudor si Dan au parcurs lumea-n lung si-n lat, dar se intorc acasa pentru a-si lansa noul single si a filma videoclipul acestuia…

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download) 8

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download)

Frunzele pomilor au inceput sa cada, afara a inceput sa fie cam frig, fetele nu mai poarta fustite asa mult… Dar acestea nu sunt motive de intristare sau de ingrijorare pentru ca editia Septembrie 2011 a mixului Romanian Club Hits a fost lansata!

Fly Project – Musica 3

Fly Project – Musica

Dupa succesul enorm avut cu single-ul “Goodbye“, trupa Fly Project a revenit cu un nou single numit “Musica” ale carui versuri sunt in limba spaniola si care te va incanta cu sunete de chitara.

Fly Project au cântat alături de Flo Rida 0

Fly Project au cântat alături de Flo Rida

Trupa care a ocupat locul întâi cu piesa Mandala în topul celui mai mare radio din Rusia, Europa Plus, a fost invitată în weekend la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente din Moscova.

Fly Project – Goodbye 2011 cu voce feminină 10

Fly Project – Goodbye 2011 cu voce feminină

Am descoperit astăzi pe internet o versiune modificată a melodiei Fly Project – Goodbye. Piesa este aproximativ aceiași, dar refrenul din care nu se înţelegea nimic a fost înlocuit cu o voce de femeie și un vers.