Tagged: F Charm

F.Charm – Nici măcar 1 milion 0

F.Charm – Nici măcar 1 milion

F.Charm lanseaza single-ul “Nici macar 1 milion”, o piesa produsa in totalitate de el, cu un mesaj puternic ce vrea sa transmita tinerilor si nu numai, ca in viata nu se rezuma totul doar la bani.

F.Charm feat. Xonia – Alma Del Alma 0

F.Charm feat. Xonia – Alma Del Alma

‘Alma del Alma’ este o piesa care combina ritmurile dance alerte cu senzualitatea versurilor in limba spanioala si te face sa dansezi si sa visezi la iubiri trecute, prezente si viitoare.

Romanian Club Hits – Iulie 2011 5

Romanian Club Hits – Iulie 2011

Ediția Iulie 2011 a Romanian Club Hits a fost lansată și cuprinde 10 dintre cele mai bune piese ale lunii.
Vom lansa cat de repede posibil si varianta intreaga a mixului Romanian Club Hits, care va include toate piesele lunii iulie.

Emil Lassaria & F.Charm – Let’s get drunk 3

Emil Lassaria & F.Charm – Let’s get drunk

Încă o super piesă de pe noul album al lui Emil Lassaria și F.Charm – Let’s get drunk! Ca de obicei, muzica și versurile au fost compuse de către Flyin Charm, iar orchestrația îi apartine lui Emil.

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD) 12

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD)

Editia Iunie 2011 a sosit si vine cu o surpriza pentru toti ascultatorii si vizitatorii Romanian Club Hits! Incepand cu aceasta luna vom lansa mixuri oficiale ale site-ului, doar cu cele mai noi piese ale lunii curente. In aceasta editie am inclus 18 piese noi, intr-un mix de ~80 de minute, care cu siguranta o sa va placa.