F.Charm feat. DJ Frankie – Leonardo

Mai faimos decat Scorsese, specialist in paste milaneze, Leonardo este responsabilul cu distractia.

Leonardo‘ prezinta intr-un mod amuzant viata unui italiano vero. Piesa este o colaborare intre F.Charm si DJ Frankie, noul artist Red Clover Media.

Colaborarea celor doi a inceput in studioul Red Clover Media, unde DJ Frankie venise pentru a-i produce F.Charm o piesa. Au inceput sa lucreze, iar F.Charm a fost incantat de melodia rezultata, asa ca a acceptat imediat sa fie vocea lui ‘Leonardo’.


F.Charm feat. DJ Frankie – Leonardo

DJ Frankie este un tanar talentat care se pricepe sa mixeze sunetele si beaturile, astfel incat sa obtina piesele perfecte pentru a pune lumea din cluburi in miscare. El are un stil muzical complex pe care il veti descoperi cu fiecare piesa in parte. DJ Frankie este vesel, amuzant, cuceritor, romantic, toate aceste laturi ale personalitatii lui vor fi dezvaluite de piesele viitoare.

F.Charm momentan isi promoveaza single-ul ‘Alma del alma’ feat. Xonia si lucreaza la noi piese, atat pentru el cat si pentru alti artisti. Pentru a asculta primii cele mai recente productii semnate de F.Charm, urmariti pagina lui de Facebook: facebook.com/fcharm.

Pentru a afla mai multe despre DJ Frankie, urmariti pagina de Facebook a casei de discuri Red Clover Media: facebook.com/RedCloverLabel.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns