Tagged: David Deejay

Ela Rose & David Deejay – I’m Done 0

Ela Rose & David Deejay – I’m Done

După ce ne-a fascinat cu vorbe încântătoare, prin single-ul anterior ‘Lovely words’, Ela Rose lanseaza acum o nouă piesă, în acelaşi stil cu care a obişnuit publicul, intitulat ‘I’m Done‘.

Remember: David Deejay feat Dony – Sexy Thing 4

Remember: David Deejay feat Dony – Sexy Thing

Cu siguranta va aduceti aminte de acest hit, lansat inca de prin 2008! David Deejay este unul dintre producatorii care au dat nastere acestui stil de muzica dance-house romanesc (popcorn), iar Sexy Thing este una dintre cele mai bune piese reprezentative ale genului.

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD) 12

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD)

Editia Iunie 2011 a sosit si vine cu o surpriza pentru toti ascultatorii si vizitatorii Romanian Club Hits! Incepand cu aceasta luna vom lansa mixuri oficiale ale site-ului, doar cu cele mai noi piese ale lunii curente. In aceasta editie am inclus 18 piese noi, intr-un mix de ~80 de minute, care cu siguranta o sa va placa.

David Deejay – Perfect 2 (feat P Jolie & Nonis) 5

David Deejay – Perfect 2 (feat P Jolie & Nonis)

David Deejay lanseaza single nou! Piesa se numeste „Perfect 2” si este compusa si produsa de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music. Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocala, DJ-ul a colaborat cu doi artisti aflati la debut, P Jolie si Nonis.

Interviu Exclusiv David Deejay 0

Interviu Exclusiv David Deejay

Citeşte un interviu acordat de David Deejay pentru Romanian Club Hits: „Cred ca elemente din trance vor fi asimilate în actualul curent dance românesc şi probabil se va produce un hibrid”.

David Deejay caută voce nouă 1

David Deejay caută voce nouă

David Deejay si Dav7 Music au lansat astăzi pe Facebook, un concurs în urma căruia speră să găsească o voce potrivită pentru un viitor proiect produs de artist.

Romanian Club Hits – Martie 2011 2

Romanian Club Hits – Martie 2011

Luna Martie a ajuns la sfârșit, așa că am lansat noua ediție Romanian Club Hits. Am ales 10 piese din această lună, care sperăm să vă fie pe plac tuturor.