Interviu Exclusiv David Deejay

David Deejay Interviu
1. Salut David! Tocmai ai dat vestea pe internet că esti în căutarea unei voci noi pentru un viitor proiect. Dă-ne mai multe detalii despre acest proiect. Ce aşteptări şi planuri ai?

Scopul concursului a fost găsirea unei voci pentru viitorul meu single. Iulia Dumitrache este câştigătoare concursului, iar momentan lucrez de zor să finalizez piesa la care vom colabora.

Iulia dumitrache – Take a bow

2. Ai lansat în urmă cu foarte puţin timp noul tău single, ‘Fantasy (Besando)’. Care sunt reacţiile până în momentul de faţă? Eşti mulţumit de felul în care a fost primit de public?

‘Fantasy (Besando)’ e o piesă scoasă la cererea celor care mă urmăresc pe canalele de socializare. Nu a fost promovată absolut deloc, e dedicată fanilor şi se poate descărca gratuit de pe pagina mea de facebook.


David Deejay & Dony – Fantasy (Besando)

3. De curând ai susţinut un turneu în India. Povesteşte-ne cum a fost!

Cu excepţia drumului foarte lung şi obositor am fost fascinat de o civilizaţie extraordinară, o cultură impresionantă cu un apetit imens pentru artă. India e superbă, merită vizitată, chiar dacă e mai greu să ajungi acolo.


David Deejay India Tour – Chapter 1

4. Ai primit propuneri de a produce pentru un artist indian? Sau o idee de sample pentru un viitor single Mossano?

Da, primesc tot timpul propuneri, însă timpul nu-mi permite să le onorez pe toate, trebuie sa fiu selectiv.

5. Actualele producţii dance româneşti adoptă din ce în ce mai mult influenţe trance. Presimţi un val de producţii trance în următoarea perioadă sau e doar un trend trecător?

Cred că elemente din trance vor fi asimilate în actualul curent dance românesc şi probabil se va produce un hibrid.

6. Cine mai face parte din echipa studioului tău, DAV7? Colaborezi şi cu alţi producători români ?

În studio, alături de mine mai lucrează Mossano şi Alex Pelin, dar Dav7 Music e mai mult decât un studio. Avem o echipă care se ocupă de management/impresariere/PR în acest moment pentru David Deejay, Ela Rose, Mossano şi Julie Ann (Iulia Dumitrache), şi în curând vom avea şi un proiect de fete prin câştigătorarele semifinalei concursului de voce.

7. O întrebare mai de domeniul trecutului. Cum a luat naştere primul tău single ‘Sexy Thing’? Cum s-a născut acel stil care a revoluţionat muzica dance românească?

‘Sexy Thing’ e o piesă la care am muncit foarte mult şi, deşi fără sprijin iniţial, a cucerit cluburile întâi şi pe urmă restul lumii.


David Deejay & Dony – Sexy Thing

8. Spune-ne câteva piese care se regăsesc în acest moment în tracklistul tău.

Majoritatea pieselor sunt produse de mine în ultimii ani, dar sunt şi hituri internaţionale, un cocktail de muzică foarte bine combinat, menit să distreze la maxim.

9. Un mesaj pentru fanii tăi şi cititorii Romanian Club Hits.

Muzica mea capătă valoare prin aprecierea lor!

» Citește mai multe despre David Deejay pe profilul său
» Ultimele melodii și știri despre David Deejay

Interviu realizat de Adriana L.L. si Adrian Coroian © 2011 Romanian Club Hits

You may also like...

Lasă un răspuns