Interviu Fabio Da Lera & Alex Mica


Fabio Da Lera – și-a început cariera de DJ în cluburile din Craiova și Tg Jiu, apoi a fost rezident ani buni în cluburile de pe litoralul românesc unde a avut ocazia să mixeze alături de nume mari din industria muzicală din România și nu numai.
Ulterior, a intrat în atenția celor de la M.A.S. Production și astfel a început proiectul alături de Alex Mica .
Alex Mica – urmează Colegiul Național de Arte “Ion Vidu” din Timișoara la secția canto clasic sub îndrumarea profesorului Daniel Zah.
La vârsta de 17 ani participa la preselecția Megastar sezonul 3, apoi participa la festivalul național de muzică ușoară ”Mamaia” 2009 și 2010, la Festivalul Internațional de muzică ușoară “Dan Spătaru”, unde i se acordă “Premiul special al Consiliului Județean Ilfov” și devine câștigătorul trofeului “Stelele cetății” – Deva.
În 2011 înființează alături de Allexinno și Starchild casa de producție muzicală, M.A.S. Production, iar astfel iau națtere cele 2 proiecte susținute de Red Clover Media.


Fabio Da Lera & Alex Mica – Mi Corazon [radio edit]

1.Sunteți la început de drum, ce visuri, speranțe aveți legate de industria muzicală?
Vrem ca muzica noastră să ajungă la cât mai multă lume, melodiile făcute de noi să descrețească frunți și să aducă zâmbetul pe buze. Iar la capitolul vise, visăm ca toți artiștii să aibă succes internațional, însă până acolo suntem conștienți că e nevoie de foarte multă muncă, muncă și iar muncă.
2.De ce v-ați apucat de muzică?
Fabio Da Lera: Eu mixez de când mă știu, pot să spun că m-am născut la pupitrul de DJ… glumesc! Serios vorbind, întotdeauna am fost atras de muzică și când auzeam o melodie mă gândeam cam ce schimbări aș face eu ca să sune așa cum îmi place. Iar când am avut ocazia să pun mâna pe un mixer, a fost cea mai fericită zi, de atunci nu m-am mai oprit din mixat:)
Alex Mica: Încă de foarte mic, bunicul a observat că am voce și mi-a insuflat dragostea pentru muzică. El m-a îndrumat spre corul bisericii și tot el m-a susținut să urmez Colegiul Național de Arte “Ion Vidu” din Timișoara la secția canto clasic.
3.Cum ați ajuns să colaborați?
Allexinno & Starchild sunt cei care ne-au făcut cunoștință și discutând de una, de alta, am descoperit că suntem compatibili din punct de vedere muzical, că ideile noastre privitoare la muzică se potrivesc. Așa am înregistrat “Mi Corazon”, am prezentat-o casei de discuri Red Clover, lor le-a plăcut, iar acum așteptăm reacțiile publicului larg.
4.De ce ar asculta lumea piesele voastre? Ce considerați că aduceți nou în peisajul muzical?
Eu, Alex Mica, consider că vocea mea se îmbina foarte bine cu mixurile lui Fabio Da Lera și rezultă o muzică ce atrage atenția. Așa zic eu, rămâne ca voi, ascultătorii, să decideți ce ne diferențiază de restul:).
5.Care au fost reacțiile ascultătorilor la piesa “Mi Corazon”?
A fost primită foarte bine, a reușit să strângă pe Youtube peste 100.000 de vizualizări în mai puțin de o lună. Acum e un val de muzică dance cu versuri în limba spaniolă, iar “Mi Corazon” se înscrie în acest trend.
6.Următoarea piesă va păstra aceeasi rețetă?
Nu știm încă, momentan lucrăm la mai multe piese, avem multe idei, vom vedea ce va ieși. Oricum noi vrem să facem piese care să placă și, bineînțeles, vom fi atenți la cerințele publicului, dacă publicul vrea tot o piesă în limba spaniolă, așa va fi:).
7.Care este piesa preferată în momentul de față?
Fabio Da Lera: Îmi place foarte mult Timati ft. Kaleena – Welcome To St. Tropez, iar din țară Allexinno & Starchild – Seniorita.
Alex Mica: Din afară imi place On the floor – J.Lo feat. Pitbull, iar de la noi YA BB – Play & Win.
8.Fabio tu ești DJ-ul proiectului, ce DJ admiri la rândul tău?
Îmi plac cei de la Swedish House Mafia.
9.Unde vă poate vedea lumea în perioada următoare?
Acum suntem încă la început, așteptăm să crească piesa la radio și pregătim restul pieselor pentru concerte. Noi ne pregătim de show și suntem nerăbdători să luăm pulsul publicului. Până atunci interacționăm cu ascultătorii pe pagina noastră de facebook Fabio da Lera & Alex Mica Official, ne place să le citim comentariile, să aflăm ce vor să asculte.
10.Un mesaj pentru cititorii Romanian Club Hits …
Vă mulțumim pentru susținere și ne auzim pe facebook, pentru noi părerea voastră este foarte importantă. Sperăm să ne vedem în curând la concerte;)!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

2 Responses

  1. kek spune:

    Popcorn autentic….suna identic cu YABB de la Play&Win…nici macar sa furati nu sunteti in stare…

  2. Slick spune:

    true kek…true….

Lasă un răspuns