Tagged: Play and Win

Play & Win – Don’t try to stop this 0

Play & Win – Don’t try to stop this

Baietii de la Play & Win au revenit cu o noua piesa numita „Don’t try to stop this”. Soundul este acelasi cu care baietii ne-au obisnuit, si putem spune ca piesa are toate ingredientele unui hit…

Inna – OK 1

Inna – OK

La puţină vreme după ce a lansat videoclipul piesei „Wow” , Inna a scos piesa intitulată „Ok” . Aşa cum ne-a obişnuit cântăreaţa, piesa a fost compusă de băieţii de la Play and Win.

INNA – Caliente 0

INNA – Caliente

INNA are o noua piesa pentru noi, numita „Caliente”. Ca de obicei, piesa a fost produsa de baietii de la Play & Win, alaturi de care artista a obtinut peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube!

Romanian Music Awards 2011 – Lista castigatorilor si poze 1

Romanian Music Awards 2011 – Lista castigatorilor si poze

Dupa 8 ore de transmisiune live, 1.300.000 de voturi inregistrate pe rma.1music.ro si aproape 40 de cantari pe scena de la Brasov, Romanian Music Awards trage linie si isi declara castigatorii.

Play & Win – Change The World 0

Play & Win – Change The World

Play & Win, cei mai importanti producatori muzicali ai momentului, dovedesc faptul ca sunt in acelasi timp artisti de clasa, albumul ‘Change The Wold‘ fiind un mix intre beat-ul de club si versuri pline de sensibilitate.

Inna – Club Rocker 6

Inna – Club Rocker

Cu siguranţă aţi auzit de noul album al Innei care urmează să fie lansat în curând, I am the Club Rocker. Club Rocker este noul single, la care au avut deja loc filmările videoclipului şi care l-aţi auzit live la concertul Innei.