Tagged: Play and Win

Play & Win – Lady 1

Play & Win – Lady

Dupa o multime de hituri produse si lansate, Play & Win au revenit cu o noua piesa de club numita „Lady”. Piesa are versuri de dragoste, insa si un beat numai bun de dansat…

INNA – We Like To Party 1

INNA – We Like To Party

INNA a urcat pe canalul ei oficial de YouTube o noua piesa numita „We Like To Party”, ce este un Vocal Mix special al piesei Ya BB. Versurile si vocea Innei suna foarte bine…

Play & Win – 5 AM 0

Play & Win – 5 AM

Play & Win revin cu o piesa noua de data aceasta combinand limba engleza cu cea spaniola.
Melodia se numeste 5 AM si promoveaza un mesaj pozitiv de dragoste…

Inna – OK 1

Inna – OK

La puţină vreme după ce a lansat videoclipul piesei „Wow” , Inna a scos piesa intitulată „Ok” . Aşa cum ne-a obişnuit cântăreaţa, piesa a fost compusă de băieţii de la Play and Win.

INNA – Caliente 0

INNA – Caliente

INNA are o noua piesa pentru noi, numita „Caliente”. Ca de obicei, piesa a fost produsa de baietii de la Play & Win, alaturi de care artista a obtinut peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube!

Play & Win – Change The World 0

Play & Win – Change The World

Play & Win, cei mai importanti producatori muzicali ai momentului, dovedesc faptul ca sunt in acelasi timp artisti de clasa, albumul ‘Change The Wold‘ fiind un mix intre beat-ul de club si versuri pline de sensibilitate.

Inna – Club Rocker 6

Inna – Club Rocker

Cu siguranţă aţi auzit de noul album al Innei care urmează să fie lansat în curând, I am the Club Rocker. Club Rocker este noul single, la care au avut deja loc filmările videoclipului şi care l-aţi auzit live la concertul Innei.