Inna – Club Rocker

Inna Club Rocker
Cu siguranţă aţi auzit de noul album al Innei care urmează să fie lansat în curând, I am the Club Rocker. Club Rocker este noul single, la care au avut deja loc filmările videoclipului şi care l-aţi auzit live la concertul Innei de la Arenele Romane.


INNA – Club Rocker (by Play&Win)

Club Rocker, la fel ca toate piesele de până acum, a fost produs de către Play & Win şi aduce un nou stil, diferit de popcorn-ul cu care v-a învăţat Inna.

Comunicat de presă ROTON:
Săptămâna aceasta ne bucurăm de o zi de luni cu adevărat specială – INNA a lansat cea mai nouă piesă de pe albumul cu numărul II, „Club Rocker”. Cu un sound foarte fresh, de club, single-ul a fost lansat atât în ţară cât şi în toate celelalte teritorii, din Europa până în Asia, Africa şi chiar în Australia.

Alături de o echipă venită special din Franţa, INNA a filmat timp de 3 zile videoclipul pentru piesa ce anunţa deja să zguduie cluburile din întreaga lume. În regia lui Alex Herron, alături de care s-a filmat şi „Sun is Up”, a fost creată o poveste de dragoste modernă, într-un urban agitat şi flamboaiant. Figuraţia demnă de o producţie cinematografică, împreună cu maşinile colorate electric şi tunate, au rezonat perfect cu stylingul adus special de la Paris şi regia şi operatorii americani. Regizorul ce a orchestrat întreaga producţie a mai lucrat cu artişti ca Taio Cruz, Kesha, Kylie Minogue sau Tinie Tempah.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

6 Responses

 1. Andreea spune:

  In sfarsit a aparut melodia toata! :X

 2. Bogdan spune:

  foarte buni play&win!!!! super piesa

 3. emi spune:

  foararte tare piesa ! la capitolul asta stam cel mai bine ! traiasca muzica house

 4. doberman spune:

  nu vad nimic normal ,

 5. mara spune:

  super melodia tineo tot asa

 6. Mizox spune:

  ♥ ♥ ♥ Inna ♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns