Mega Discoteca Tineretului Costinesti

Mega Discoteca Tineretului Costinesti

mega-discoteca-tineretului

In 2016, estimam ca Mega Discoteca se va deschide de la 1 iulie. Revenim cu update de indata ce vor anunta pe pagina oficiala de Facebook.

Descriere:
MegaDiscoteca Tineretului , deja asaltată de iubitorii de muzică din toată țara , își pregătește arsenalul de luptă. Artileria grea de trupe , cantăreți , animație , promovare și multele surprize vor confirma poziția de lider pe piață pentru al 20 lea an la rând. Simplu ,Voltaj , Smiley , Alex , Paraziții Dj Project … sunt doar o mică parte din artiștii care vor încânta clienții MegaDiscotecii Tineretului. Nu ratați!

Evenimente Disco Tineretului 2016:

Informatiile aflate pe aceasta pagina au fost culese de pe pagina oficiala de Facebook a clubului. Nu suntem raspunzatori pentru acuratetea datelor.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

3 Responses

  1. cosmina spune:

    Buna caut si eu o melodie pe care am ascultat-o la voi vinerea trecuta, e gen house cu reggae,cred ca e noua.Este difuzata si la radio doar ca nu am putut sa aflu cum se numeste daca ma puteti ajuta.Ms

  2. ioana spune:

    hei! Cum mai e atmosfera acum, in septembrie? Mai am cateva zile inainte sa-ncep facultatea si ma intrebam daca sa trec pe-acolo 🙂

  3. Me.de spune:

    Pot să intră sub 18 de ani?