Tagged: Deepcentral

Deepcentral – Noapte alba 0

Deepcentral – Noapte alba

Formatia Deepcentral a gasit mereu drumul spre sufletul ascultatorilor. Indiferent de trenduri, piesele lansate de George si Doru, au ajuns mereu in fruntea clasamentelor, pastrand aroma muzicala a hit-urilor ce i-a consacrat. Noapte Alba,...

Sunstroke Project feat Deepcentral – Sunshine 0

Sunstroke Project feat Deepcentral – Sunshine

Sunstroke Project revine cu un nou single – “Sunshine”, în colaborare cu unii dintre cei mai de succes artiști din România, trupa Deepcentral, cunoscută pentru hiturile „O Stea”, „Sus până la cer” și „Dragostea Învinge”.

L’UNA – Let Me Go 1

L’UNA – Let Me Go

L’una este o artista noua in peisajul muzical autohton, primul ei single „Let me go” fiind lansat exclusiv online. Piesa este produsa de baietii de la Deepcentral, un sound nou si captivant.

Romanian Club Hits – Februarie 2011 4

Romanian Club Hits – Februarie 2011

12 melodii au fost selectate pentru a face parte din ediția Februarie 2011 a Romanian Club Hits. Sondajul Best Club Hit este deschis pentru 7 zile, peste 20 de melodii ale acestei luni sunt supuse votului, din care puteți vota 3 dintre favoritele voastre!

Xonia – Hold On 2

Xonia – Hold On

După hitul My Beautiful One Xonia a lansat un nou single numit Hold On. Single-ul a fost produs tot de Deepcentral și cu siguranță se va face auzit în toate cluburile din România.