Tagged: Deepcentral

Deepcentral – Noapte alba 0

Deepcentral – Noapte alba

Formatia Deepcentral a gasit mereu drumul spre sufletul ascultatorilor. Indiferent de trenduri, piesele lansate de George si Doru, au ajuns mereu in fruntea clasamentelor, pastrand aroma muzicala a hit-urilor ce i-a consacrat. Noapte Alba,...

Sunstroke Project feat Deepcentral – Sunshine 0

Sunstroke Project feat Deepcentral – Sunshine

Sunstroke Project revine cu un nou single – “Sunshine”, în colaborare cu unii dintre cei mai de succes artiști din România, trupa Deepcentral, cunoscută pentru hiturile „O Stea”, „Sus până la cer” și „Dragostea Învinge”.

L’UNA – Let Me Go 1

L’UNA – Let Me Go

L’una este o artista noua in peisajul muzical autohton, primul ei single „Let me go” fiind lansat exclusiv online. Piesa este produsa de baietii de la Deepcentral, un sound nou si captivant.

Remember: Deepcentral – Undercover & Cry It Away 2

Remember: Deepcentral – Undercover & Cry It Away

Undercover si Cry it Away – piesele care au ajung hit-uri si prin care trupa Deepcentral s-a facut cunoscuta in Romania. Cu siguranta vi le veti aduce aminte si va va face placere ascultarea lor!

Romanian Club Hits – Februarie 2011 4

Romanian Club Hits – Februarie 2011

12 melodii au fost selectate pentru a face parte din ediția Februarie 2011 a Romanian Club Hits. Sondajul Best Club Hit este deschis pentru 7 zile, peste 20 de melodii ale acestei luni sunt supuse votului, din care puteți vota 3 dintre favoritele voastre!