David Deejay a căutat o voce nouă şi a găsit… 3 voci extraordinare

David Deejay
Rucsandra Pintea şi Andreea Elena Nicolae sunt câştigătoarele celei de-a doua faze a concursului ‘David Deejay cauta o voce noua‘, organizat de artist pe pagina sa oficiala de Facebook. Cele două au primit şansa realizării unui proiect produs de DAV7 Music.

Concursul s-a desfăşurat pe parcursul ultimelor trei săptămâni şi iniţial a avut o singură etapă, la finalul căreia a fost desemnată câştigătoare
Iulia Dumitrache.
Cum printre cei 45 de participanţi s-au aflat şi alte voci foarte bune,
echipa DAV7 Music a decis să mai acorde o şansă pentru 6 dintre ei, care s-au înfruntat apoi într-o finală mică.

Rucsandra Pintea este din Târgu-Mureş, are 16 ani şi a studiat pianul la Liceul de Artă. Câştigarea acestui concurs înseamnă o rampă de lansare pentru mine, fiindcă îmi doresc o carieră în muzică, ne-a spus entuziasmată Ruri (aşa cum o alintă prietenii). Iată înregistrarea care a convins:


Ruxandra Pintea ‘Save Me From Myself’

Andreea Elena Nicolae (Anda H Anda) are 18 ani, este din Bucureşti şi învaţă la Colegiul Naţional ‘Octav Onicescu’. Deşi nu are studii muzicale, talentul ei nativ i-a impresionat pe David Deejay şi echipa DAV7 Music.
Acest premiu este, conform spuselor ei, o şansă foarte mare de a evolua pe plan muzical. Ascultaţi aici inregistrarea inscrisa in concurs.

Am fost surprinşi să ascultăm atâtea voci bune în concurs. De aceea, la sfârşitul săptămânii trecute, am decis că, pe lângă marea câştigătoare, Iulia Dumitrache, 6 dintre participanţi mai merită o şansă, a declarat David Deejay.

Pentru DAV7 Music şi David Deejay urmează o perioadă foarte aglomerată. Viitorul single David Deejay, cel în care va fi implicată Iulia Dumitrache, este în curs de realizare. Următorul pe lista va fi proiectul celor 2 fete foarte talentate, după cum reiese din înregistrările care le-au făcut câştigătoare.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

1 Response

  1. Ela spune:

    care sunt restul de 6 participanti?:D

Lasă un răspuns