Un fan infocat si-a tatuat intreg spatele cu portretul Elei Rose

Ela Rose a primit zilele trecute o declaratie de dragoste mai putin obisnuita din partea unui fan infocat. In incercarea de a-i atrage atentia cu orice pret, acesta si-a tatuat o mare parte din spate cu imaginea artistei. A postat apoi pe wall-ul paginii de Facebook a Elei Rose, fotografii cu respectivul tatuaj si chiar a incarcat una dintre aceste imagini ca avatar, la profilul personal.
Initiativa fanului nu a trecut neobservata de ceilalti prieteni de pe pagina artistei, iscand controverse aprinse vis-a-vis de oportunitatea unui astfel de gest. Desi impresionata de devotamentul fanului, Ela Rose se declara un pic speriata de punctul in care au ajuns lucrurile, considerand ca admiratia acestuia pare a se fi transformat in obsesie.
Tatuaj fan Ela Rose

Ela Rose nu este singurul artist DAV7 Music al carui nume sau imagine se regaseste pe pielea admiratorilor sai. Una dintre fanele lui David Deejay si-a tatuat numele artistului pe corp. „Am fost flatat cand am aflat de gestul fetei. Prima data n-am crezut, pana cand ne-am intalnit la unul dintre concertele mele si am putut vedea tatuajul, pe viu” a declarat acesta.
Tatuaj Fana David Deejay

„Microbul” tatuajelor nu afecteaza insa doar fanii. Si vedetele par a fi din ce in ce mai prinse de aceasta moda. Artistii DAV7 Music cedeaza si ei, pe rand, in fata acestui curent.

Tatuajul lui David Deejay reflecta pasiunea acestuia pentru muzica si ocupatia: o DJ-ita mixand. A fost facut in 2009, iar realizarea sa a durat aproximativ 6 ore. Desi a fost destul de dureros din punct de vedere fizic, artistul spune ca a meritat si ca ar repeta experienta.
Tatuaj David Deejay

Mossano doreste si el sa-si faca un tatuaj. Stie si ce anume vrea, dar spune ca n-a sosit inca momentul: „tatuajele sunt o declaratie personala nu doar un capriciu care e la moda. Astept clipa in care ma voi trezi dimineata si voi merge direct pe scaunul unui artist, un moment ce il simt aproape.”

Ela Rose admira tatuajele la altii si isi doreste si ea unul: „cu siguranta imi voi face un tatuaj in viitor, dar nu am gasit inca imaginea pe care sa o port cu mine pentru totdeauna. Imi doresc ceva care sa-mi complimenteze personalitatea.”

Ascultati cele mai recente single-uri ale artistilor DAV7 Music pe canalul oficial de YouTube: http://www.youtube.com/user/Dav7Music.


David Deejay – Perfect 2

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. Avalon spune:

    Bravo iuliane! \m/ frumos site si se mentine bine!

Lasă un răspuns