Tagged: Mossano

Mossano – I promise you 0

Mossano – I promise you

Hit-maker-ul Mossano lanseaza un nou single, „I promise you”, ce imbina perfect romantismul cu beatul energic, de club. Intai a fost „Indianotech”, apoi „Zingarinho”, iar seria pieselor lansate de Mossano…

Mossano – Una Serenada 0

Mossano – Una Serenada

Mossano a revenit in forta cu un nou single numit „Una Serenada”. Piesa a fost compusa in studioul Dav7 Music si cu siguranta se va face auzita la radio in urmatoarele saptamani…

Un fan infocat si-a tatuat intreg spatele cu portretul Elei Rose 1

Un fan infocat si-a tatuat intreg spatele cu portretul Elei Rose

Ela Rose a primit zilele trecute o declaratie de dragoste mai putin obisnuita din partea unui fan infocat. In incercarea de a-i atrage atentia cu orice pret, acesta si-a tatuat o mare parte din spate cu imaginea artistei.

Mossano – Romano Style 4

Mossano – Romano Style

Versiunea originală la piesa Romano Style a lui Mossano a fost lansată și sună foarte bine, avand același stil specific lui Mossano, cu influențe din muzica țigănească de pe la noi.

Mossano – Caramba (prod. by David Deejay) 8

Mossano – Caramba (prod. by David Deejay)

După ce a cucerit topurile romanești și europene cu super-hiturile Indianotech și Zingarinho, Mossano reia tema influențelor indiene și în Caramba. Alături de David Deejay, în formula de succes back-to-back, Mossano iși propune să arunce în aer cluburile și în această vară.