Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Mossano – Caramba (prod. by David Deejay)

Mossano
După ce a cucerit topurile românești și europene cu super-hiturile „Indianotech” și „Zingarinho”, Mossano reia tema influențelor indiene și în “Caramba”. Alături de David Deejay, în formula de succes “back-to-back”, Mossano îşi propune “să arunce în aer” cluburile și în această vară. Din comentariile celor care au ascultat teaser-ul piesei “Caramba” pe pagina oficială de Facebook a artistului, se pare că va reuși!


Mossano – Caramba (Radio Edit)

„Când am auzit prima dată «Indianotech» la radio am avut emoții mari, dar plăcute. Îmi doresc ca muzica făcută de mine împreună cu David Deejay să fie difuzată în continuare și să cucerim publicul prin producții din ce în ce mai bune” sunt gândurile lui Mossano privind noul single.

“Trompetele folosite în producția acestei piese m-au dus cu gândul la ritmurile spaniole. De aici și numele «Caramba»”, declară David Deejay, prietenul și producătorul lui Mossano.

8 thoughts on “Mossano – Caramba (prod. by David Deejay)

  1. a da seamana cu something you dar sa asculti melodia ring the alarm connecter care seamana mult cu something you la ritm

Lasă un răspuns