F.Charm feat. Xonia – Hey Woman

xonia f charm hey woman
Unul dintre cele mai hot cupluri din industria muzicala romaneaca, Xonia si F. Charm isi surprind fanii cu o noua piesa lansata special de 1 martie.

Cu o relatie ce dureaza de mai bine de doi ani, Xonia si F Charm sunt mai pregatiti ca niciodata sa arate iubirea lor, astfel ca isi exprima sentimentele cu ajutorul muzicii. Piesa Hey Woman s-a nascut din dorinta de a canta impreuna si cel mai important, din dorinta de a-si surprinde fanii intr-un mod placut. Produsa in studiourile HypeOn Production, studio pe care il detin impreuna, piesa „Hey Woman” este realizata de catre F Charm, iar versurile si liniile melodice sunt scrise tot de catre cei doi.

Am ales sa lansez piesa “Hey Woman” pe 1 Martie din cauza faptului ca este o piesa cu un mesaj calduros,o declaratie de dragoste pe care si-o pot insusi foarte multi si in care se pot regasi cu usurinta,iar Martie fiind luna dragostei cred ca se preteaza cum nu se poate mai bine.” a declarat F Charm.
Indragostiti ca in prima zi, Xonia si F Charm au fost plecati in vacanta in Australia mai bine de o luna si jumatate timp in care s-au relaxat, s-au distrat si cel mai important si-au incarcat bateriile pentru noile lor proiecte muzicale ce urmeaza sa fie lansate in foarte scurt timp.

Am vrut de mult sa facem o piesa care ne reprezinta,care este aproape de sufletul nostru si care descrie povestea nostra, in care se pot regasi multi indragostiti” a declarat XoniaIulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns