Connect-R ft. Pacha Man – Mare caldura

connect-r mare caldura
Desi vara se lasa asteptata si soarele este putin mai reticent, Connect-R are informatii dintr-o sursa sigura si secreta ca vine o “Mare caldura”!

“Mare caldura”, piesa pe care este prezent si Pacha Man, este cel mai recent single extras de pe noul albumul Connect-R- “Dragostit”. Piesa, lansata initial in luna iunie a anului trecut, are acum parte de o reinterpretare total neobisnuita ce poarta amprenta lui Shift si care va aduce savoare verii 2016!
Ambasadorul distractiei, Connect-R este pe faza si in acest sezon estival, dupa ce ne-a obisnuit anii trecuti sa dansam pana in zori pe hit-urile care au rasunat 24/24, 7 zile din 7, in toata Romania!

“Vara Nu Dorm” este numele unui fenomen care a cuprins intreaga tara, transformandu-ne pe toti in somnambuli, si am continuat in acelasi ritm pana la aparitia piesei “Baga Mare”, o colaborarea cu Shift care a inca da tonul petrecerii.

Connect-R este artistul ale carui piese creaza adevarate obsesii, fanii devorandu-i fiecare aparitie din concerte.
Tema pentru acasa este urmatoarea: “nu dormim vara”, “bagam mare” distractie pe “Mare caldura” si dam tare in difuzoare!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns