About the author

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

Related Articles

6 Comments

 1. 1

  Iuliana Dumbrava

  Cu tot respectul nu vreau sa deranjez pe nimeni dar este de nota 5. Ritmul si linia melodica este exagerat de comuna si ne-am cam saturat de ciuperci dupa ploaie. Hai sa fim putin realisti si sa recunoastem ca este pur si simplu foarte comuna si destul de plictisitoare (strict parerea mea) Deja stilul asta muzical a devenit maneaua dance pt radio-uri cea ce e trist. Ceea ce se aude nu reprezinta compozitie muzicala. Muzica e mult mai complicata Cel care a spus ca este copiata dupa Guetta, a avut putina dreptate… e un pasaj in Guetta care suna la fel ca inceputul piesei Irinei dar … ne-am obisnuit sa radem de ei, de cei care nu au inspiratie. Si am ceva de spus si pt site-urile de specialitate cum ar fi Romanian Club Hits – va rugam nu mai pupati in *** persoanele de care sunteti constienti ca nu merita pe piata muzicala. Bafta Irina sau SHYRENE … over and out.

  Reply
  1. 1.1

   Iulian

   Buna Iuliana! Mie unul imi place comentariul tau 🙂 este sincer si cred ca ofera feedback bun si pentru artisti (daca nu ti-o iau in nume de rau, bineinteles)
   Nu le pupam in ***, doar ca unele articole asa sunt primite si publicate… Voi avea grija ca pe viitor sa nu fie chiar asa „umflate”.

   O seara placuta!

   Reply
  2. 1.2

   eu

   nu stiu de ce am impresia „iuliana” dar tu comentezi la fiecare articol despre Shyrene folosind de fiecare data alt pseudonim.. ai aceleasi expresii si crede’ma daca vrei ca lumea sa nu isi dea seama incearca sa iti dezvolti vocabularul..nu face pe intelectualul( stiu sigur ca esti un el;) ) ptr ca nu iti merge.. te invarti printre aceleasi expresii gen” ciuperci dupa ploaie” sau „strict parerea mea” etc doar ca le folosesti in alta ordine:))) esti tare amuzant. daca ai o parere spune’o cu adevaratul pseudonim ptr ca de’asta este democratie si lasa jocurile astea. Bravo Shyrene!! mult succes!!

   Reply
 2. 2

  Alex

  Pentru mine orice melodie , e un simplu ” Popcorn ” dupa 1 saptamana , va fi data uitarii.

  Reply
 3. 3

  Sorin

  Melodia asta e cam praf si fata e si grasa si seamana si cu Sanziana Buruiana!
  Btw, „eu”, whoever you are… Nu sh kre era discutia, dar … :))) „adevaratul pseudonim”?? pseudo=fals, pseudonim=nume fals, deci… adevaratul nume fals? pfoai

  Reply
 4. 4

  Adry

  Easy come, easy go. Buna pa! Inca o porcarioara de melodie care nu o sa vada lumina zilei

  Reply

Lasă un răspuns

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri