Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /home17/oghltfnk/clubhits.ro/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64
Kanza feat. Mishi – Summer Never Sleeps Alone – Romanian Club Hits

Kanza feat. Mishi – Summer Never Sleeps Alone

kanza summer never sleeps alone
Dj-ul KANZA revine in atentia publicului cu o noua piesa, SUMMER NEVER SLEEPS ALONE. Linia melodica si versurile acesteia te duc cu gandul la noi aventuri si distractii in ritmuri ametitoare, adica un cocktail de trairi intense.

Dj-ul a colaborat si de aceasta data cu cei de la Gala Records, single-ul lansat venind perfect in ton cu vara care bate la usi.

“Melodia te duce cu gandul la vacanta, la marea si nisipul fierbinte, distractii ce tin pana in zori si aventuri fara perdea, exact motivele pentru care anul acesta SUMMER NEVER SLEEPS ALONE.”, sustine Kanza despre noua lui piesa.

Inca din 2009, proiectul a adus mereu pe piata muzicala romaneasca piese revigorante, perfecte pentru a fi dansate si fredonate continuu. Daca si TU esti in asentiment, atunci ai intrarea asigurata la o petrecere de neuitat, antrenata la cote maxime de Kanza. Trebuie doar sa dai PLAY la “SUMMER NEVER SLEEPS ALONE”.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. Denisa spune:

    abia astept varaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!

Lasă un răspuns