Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Raluka iti canta live de despartire

Raluka poza

Ce te faci când iubita sau iubitul tocmai ţi-a dat papucii? Poate şi-a găsit pe altcineva alături de care să se bucure de iubirea pe care odată o simţeai şi tu, poate pur şi simplu nu mai exista niciun fel de chimie între voi sau poate chiar tu eşti de vină. Sunt multe întrebări la care probabil n-o să găseşti răspuns dar, un lucru e sigur, poţi să faci o ultimă mutare.

Celebra cântăreaţă Raluka şi cei doi DJ de la Radio 21, Liviu Hodor şi DJ Andi au descoperit cea mai bună metodă pentru ca tu să ai ultimul cuvânt sau, cine ştie, poate o nouă cale spre împăcare.

Începând din această săptămână, artista casei de discuri Roton, împreună cu Radio 21 şi Music Channel aleg cele mai emoţionante motive de despărţire şi îţi unesc forţele pentru a merge la uşa celui care te-a părăsit, înamarţi cu o pereche de papuci şi cea mai nouă piesă semnată Raluka – Out of your business care îi va spune tot ce trebuie să ştie:

Everyday you see me walk away
I ain’t got no more reason to stay
Say goodbye and I’ll be on my way
I’m out of your business, out of your business.

Dacă vrei să-i demonstrezi că ai inchis un capitol din viaţa ta, mesajul cântat live de Raluka şi băieţii de la „Request 629” îşi va atinge scopul, iar dacă, totuşi, mai ai o speranţă, cântarea s-ar putea să înduioşeze chiar şi cele mai neînduplecate inimi.

Tot ceea ce trebuie să faci este să asculţi „Request 629”, în fiecare seară de la 18.00 – 21.00, să pui repede mâna pe telefon şi să trimiţi mesaj la 1721 cu textul RALUKA, împreună cu cel mai înduioşător motiv al despărţirii sau să intri pe www.radio21.ro sau facebook.com/radio21.


Raluka – Out Of Your Business

Foto: Edward Aninaru

One thought on “Raluka iti canta live de despartire

Lasă un răspuns