Alexander John – One Love & Two Hearts

După aproape sase luni de pauză, Alexander John (Pop Ioan Alexandru), proaspăt producător la deMoga Music (casa de producţie a lui Marius Moga), îşi lansează pe cont propriu piesă nouă, ‘One Love & Two Hearts’.

‘One Love & Two hearts’ este o piesă care se potriveşte cu anotimpul actual, toamna, deoarece nu este nici prea veselă dar nici moale, este undeva la mijloc. Este un proiect ce iese cu mult din tiparul pieselor mele, mai degrabă o schimbare de sound, ne-a spus Alexander.


Alexander John – One Love & Two Hearts

Cu această ocazie Alexander John celebrează şi cei peste 10.000 de abonaţi de pe contul său oficial de YouTube.

În această toamnă, artistul a reuşit să ajungă in topul celor mai abonate profiluri de YouTube din mai multe ţări.

Pop Ioan Alexandru a ajuns cunoscut pe internet după ce a compus mai multe piese cum ar fi ‘I Need You’, ‘Please Come Back’ sau ‘Mayash”, atât de cunoscut încât numele său a ajuns pe buzele celebrului compozitor Marius Moga.

Alexander John, cum îl ştiu ascultătorii de muzică electronică, a început să facă muzică în urmă cu doi ani. Acum piesele sale sunt postate pe toate toate site-urile de muzică.

Alexandru Ioan Pop (18 ani) este unul dintre tinerele talente ale muzicii electronice din România. El s-a apucat de treabă în urmă cu trei ani, când a început să se joace pe un Virtual DJ, iar apoi şi-a început activitatea de producător cu Fruity Loops. Era pasionat de musica house şi trance, mai ales că are mulţi prieteni care împărtăşesc aceeaşi pasiune.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns