Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Narcotic Sound and Christian D – “Vai” la peste 40 de grade

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost unul fierbinte atat la propriu, cat si la figurat pentru Narcotic Sound and Christian D. Celor doi li s-au alaturat Mamasita, impreuna cu alte 15 domnisoare, iar astfel s-a conturat scenariul videoclipului “Vai”.

Plasata intr-un spatiu liber, actiunea are loc in Narcotic Village, o caravana de rulote in care baietii, alaturi de frumoasele lor mamasite, isi traiesc viata departe de agitatia orasului.

Atmosfera a fost una incendiara, atat din perspectiva prezentelor feminine, a scenariului, dar si a caldurii aproape insuportabile. Am filmat in camp deschis, unde temperatura depasea lejer 40 de grade Celsius. Putem spune ca a fost cel mai solicitant clip filmat de noi pana acum, insa rezultatul a meritat orice efort.

Narcotic Sound and Christian D

Noul videoclip capteaza perfect esenta acestei veri, in care muzica pierde din duritate si se indreapta spre pasiune, dans si energie. Single-ul “Vai” se muleaza perfect pe acest nou trend, iar clipul va fi unul care va cere sa fie revazut de sute de ori.


Narcotic Sound and Christian D – Vai (Official Version)

“Vai” poate fi descarcat accesand urmatorul link: itunes.apple.com/narcotic-sound-christian-d-vai.

Mai multe detalii, precum si poze in exclusivitate, sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook Narcotic Soundfacebook.com/narcoticsoundofficial si pe cea a casei de discuri Cat Musicfacebook.com/catmusicromania.

One thought on “Narcotic Sound and Christian D – “Vai” la peste 40 de grade

Lasă un răspuns