Nicolle – You

Nicolle
Nicolle este un proiect de muzica dance, lansat la inceputul anului 2012, la initiativa lui Razvan Mihaila.

Nicolle (Nicoleta Oancea) s-a nascut in 17 ianuarie 1990 si este solist vocal si membrul trupei de Backing Vocals Pinky (grup vocal format din 3 fete) alaturi de care a participat la Concursul Eurovision 2008 din Belgrad (Nico si Vlad Mirita). A participat la preselectii nationale Eurovision si a colaborat cu majoritatea artistilor din Romania, cantand pe scene mari ca Sala Palatului, Sala Polivalenta si Teatrul National Bucuresti. Nicolle a absolvit scoala de canto “Compania de artisti”, profesor Dana Dorian. La inceputul anului 2012 l-a intalnit pe Razvan Mihaila care i-a propus infiintarea unui proiect dance.


Nicolle – You ( english version )

Razvan Mihaila este producator de muzica, nascut in 13 septembrie 1986 in Bucuresti, dar in acelasi timp este si chitarist in trupa „Tibi Scobiola Band”. A absolvit Liceul de Muzica “George Enescu” din Bucuresti si Universitatea Natională de Muzica Bucuresti, la sectiunea chitara clasica. Razvan a colaborat timp indelungat cu Edward Maya, facand parte din show-urile lui din toata lumea: Panama, Republica Ecuador, Dubai, UK, America de Sud, Canada, Elvetia, etc. In anul 2012 a infiintat proiectul „Nicolle”, compunand piesele “Only one”, “In Your Arms” si “You”, iar in continuare lucreaza la piese noi.”


Nicolle – You ( romanian version )

Mai multe despre proiect puteti gasi pe Facebook: Nicolle, Razvan Mihaila, si de asemenea, pe SoundCloud – Download Gratuit!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

Lasă un răspuns