Smiley – Dead man walking

Smiley Dead Man Walking

Pentru ca iubirea il inspira mereu pe Smiley, artistul canta si in aceasta noua piesa despre dragostea adevarata care nu dispare in lupta cu suferinta; se agita, se taraste si se face tandari pentru a se recompune.

‘Dead Man Walking’ este un single despre agonia pe care o traieste cel parasit. Piesa vorbeste despre acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeste sau nu te mai iubeste? E exact acea starea de la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie, spune artistul.


Smiley – Dead man walking

Un lucru e sigur, indiferent daca te regasesti momentan intr-o relatie sau esti inca in cautarea jumatatii tale, noua piesa Smiley te va face sa zambesti si sa te simti mai putin singur. In fond, numai cine n-a iubit vreodata nu poate intelege senzatia ‘Dead Man Walking‘. Cat despre clip, acesta urmeaza sa fie filmat cat de curand si promite sa te lase cu gura cascata.

Smiley este cel mai indragit artist pop din Romania. In 2008, castiga Discul de aur cu primul sau album solo, ‘In lipsa mea’. In 2009, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casa de productie menita sa descopere, sa dezvolte talente si sa spuna povesti muzicale. Dupa ce a cucerit o Romanie intreaga cu muzica lui, Smiley a reusit sa se faca remarcat in calitate de producator si pe scena internationala, avand colaborari cu Snoop Dogg sau Flo Rida.

‘Dead Man Walking’ este o productie HaHaHa Production, prezentata in colaborare cu Cat Music, iar premiera piesei a avut loc, astazi, pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

Noul hit Smiley, ‘Dead Man Walking’, poate fi descarcat accesand linkul: tinyurl.com/smiley-dead-man-walking.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns