Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Karyna feat. Andrei Leonte – If You Really Want Me

karyna andrei leonte
Nimic nu se compara cu primii fiori ai dragostei cand ai face orice pentru cel ce ti-a pus inima pe jar. Momentul in care realizezi ca nu poti sa respiri fara jumatatea ta si cand totul pare diferit, muzica e mai tare, inima se agita ca un bas nebun iar respiratia tine si ea ritmul. Insa ai putea sa … induri durerea pentru dragoste?

Karyna, tanara artista cu voce senzuala, se avanta in industria muzicala cu single-ul ‘If You Really Want Me’. Piesa este o colaborare cu un alt artist care este in plin avant pe scena muzicala – Andrei Leonte.
Karyna, a muncit de mica pentru succesul ei, participand la zeci de competitii nationale si internationale unde a fost recompensata cu premii si distinctii, deschizandu-i drumul catre o cariera infloritoare.

Intrebata ce calitati trebuie sa aiba un baiat pentru a-i cuceri inima, Karyna ne-a declarat: ‘La un baiat cel mai mult apreciez sinceritatea, modul in care se poarta si in care imi vorbeste, gesturile frumoase, atentia si vreau sa ma faca sa ma simt importanta pentru el‘.
Tanara a adaugat ca: ‘Nu m-as schimba pentru nimeni pentru ca daca cineva ma iubeste, trebuie sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt.‘.Lasă un răspuns