Sunrise Inc feat. Da Fleiva – Indiferente

sunrise inc da fleiva indiferente
Un nou featuring, al doilea single cu versuri in limba romana si un stil muzical inedit pentru cei 2 baieti de la Sunrise Inc, odata cu lansarea piesei „Indiferente”.
Single-ul compus de catre Adi, Silviu, Da Fleiva are un beat urban, completat si de partea de rap a lui Da Fleiva si vine insotit de un lyric-video, regizat de catre Sunrise Inc si filmat in mai multe locatii din Bucuresti.
Suntem foarte bucurosi de noua colaborare. Au trecut aproape 2 ani de cand am lansat o piesa in limba romana -„Toate femelie pleaca” si am decis ca este timpul sa lansam un nou single in limba noastra materna. Cu Da Fleiva ne cunostem de cativa ani, de mult timp voiam sa lucram impreuna, insa am asteptat momentul oportun”, declara baietii de la Sunrise Inc.
Sper deosebire de single-ul Eselamor, care te duce cu gandul la verile fierbinti si pline de pasiune, in stil spaniol, „Indiferente” este un single melancolic, cu un mesaj sincer si direct despre acea poveste de dragoste care s-a incheiat, dar, in urma careia, a ramas „aroma de cafea”.
Carismaticii baieti au cucerit topurile muzicale din tara si din strainatate cu hituri ca „Mysterious girl”, „Lick shot” sau „Nina” si continua sa surprinda prin piese fresh si colaborari spectaculoase.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns