Reea feat Muneer – O sa-ti para rau

reea muneer o sa-ti para rau
Reea, una dintre cele mai fresh si sexy aparitii de pe scena muzicala romaneasca, lanseaza astazi o noua piesa, “O sa-ti para rau”, cantata impreuna cu Muneer, semi-finalistul de la “Vocea Romaniei”.

O sa-ti para rau” este o piesa de dragoste, cu un mesaj puternic si optimist: “Melodia spune povestea unei fete puternice care este dezamagita in dragoste, insa gaseste puterea de a merge mai departe, cu demnitate si curaj. Cred ca multi dintre noi se vor regasi in versurile piesei, mesajul transmis fiind unul motivational: fata ranita pune punct cu fruntea sus, iar iubitul ajunge sa regrete ce a pierdut„, a explicat Reea.

Noul single este produs de Mihai Ristea si Alex Cotoi. „Am colaborat foarte bine cu Mihai Ristea, piesa s-a potrivit perfect stilului si personalitatii mele si suntem foarte multumiti de rezultatul final„, a spus artista.
Reea, tanara artista din Onesti, a cochetat cu muzica inca din copilarie, dar a ales sa urmeze o facultate si un master in domeniul economic. Muzica a ramas insa marea ei pasiune, fapt pentru care a inceput sa lucreze la propriile sale piese. Anul 2013 i-a adus o nominalizare la Tunisia Music Awards, unde a si obtinut premiul pentru „Best International Debut”.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns