Stroke 69 – Keep Running

stroke 69 keep running
Stroke 69 (Sly si Dj White), proiectul romanesc longeviv in playlisturile cluburilor si al petrecerilor, revine cu – Keep Running.

Primim recenzii bune, aprecieri si de peste hotare. Majoritatea sunt surprinsi cand afla ca suntem din Romania si asta datorita sound-ului nostru. Ne bucuram enorm, aprecierea oamenilor este motivatia noastra pe langa pasiunea pentru muzica pe care o impartasim amandoi ( Sly si Dj White ). Speram sa va surprindem din nou placut prin ‘Keep Running’. In curand vom lansa si videoclipul oficial. Filmarile au avut loc in Chisinau/ Moldova, 3 zile , 5 locatii totul pentru o poveste pe care urmeaza sa o descoperiti odata cu lansare videoclipului.
Avem placerea de a o avea invitata speciala in rolul principal feminin in videoclipul ‘Keep Running’ pe Marina Podornicova, model 21 ani, Miss World Next Top Model Moldova 2013 , Miss Intercontinental la Miss Globe Albania 2013. Videoclipul va fi lansat in luna decembrie .
Ne puteti urmari pe www.stroke69.com si/sau facebook.com/stroke69 si puteti fi astfel la curent cu tot ce facem.
‘ – au spus Sly si Dj White.
Baietii termina ‘in alergare’ un an 2013 in care au lansat ‘End of the day’, o piesa care a surprins prin soundul diferit cu care eram obisnuiti de la ‘Beautiful smile’ sau ‘Free Bird’, ‘Jamaica’ apoi lansareza videoclipul ‘Black Rose’ insotit si de Alternative Version dar si continuarea seriei ‘Stroke 69 – Whiteeffect session’ ajuns acum la episodul 19. Toate acestea fara sa mai tinem cont de pachetele de remixuri pentru aproape fiecare piesa lansata de Stroke 69 si pe care le puteti asculta pe contul lor de YouTube.

You may also like...

Lasă un răspuns