Radio Killer

radio killer

Cine sunt ei? Ei sunt primul proiect creat si dezvoltat de HaHaHa Production, lansat in septembrie 2009.

Prima piesa a acestei echipe se numeste  Voila care a avut un succes foarte mare si in afara tarii, fiind recunoscuta in numeroase state din Europa Centrala si de Est.
Melodia Voila a fost No.1 la statiile radio din Rusia si a castigat premiul pentru „Best new act” in Romania.

Campania Who is Radio Killer? A reprezentat una din cele mai originale campanii de promovare a unui proiect muzical nou in Romania. Si a avut ca scop dezvaluirea fiecarui membru al echipei! Primul membru fiind cine altul decat Smiley.

In luna aprilie 2010, acestia au lansat cel de-al doilea single. Be Free a intrat in topurile radio imediat dupa lansare. Plasandu-se pe prima pozitie in Spania.

In noiembrie 2010, Radio Killer a lansat melodia Lonley Heart, piesa care a introdus-o in scena pe Lee Heart, noua voce a proiectului. Melodia a depasit succesul anterior, pastrand acelasi sound fresh si plin de culoare care a caracterizat proiectul inca de la inceput. Aceasta a fost un adevarat HIT, a ajuns pe primele locuri in topurile din Marea Britanie, Franta si Rusia.

A fost introdusa in playlist-ul BBC Radio One si a pozitionat Radio Killer ca primul proiect muzical romanesc care reuseste acceasta performanta!

Don’t let the music end este cel mai recent single Radio Killer si a fost lansat toamna anului trecut.
Aceasta piesa transmite mesajul ca muzica este mai mult decat sunet, muzica reprezinta culoare, iubire, momente frumoase si energia care vine odata cu ele!

Dupa cum vedeti este un proiect reusit. Ultimele melodii sunt difuzate foarte des in cluburi, iar ele sunt apreciate de catre ascultatori.

 

Site-ul oficial : www.RadioKiller.ro
Pagina de Facebook: facebook.com/radiokilleron

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri